Φωτεινή Παντζιά για Αχιλλέα Μπέο: «Είμαι μια γυναiκα με δύο υιοθετnμένα παιδιά που ερωτεúεται γυναίκες»

October 10, 2023


Μητέρα δύο υιοθετημένων παιδιών και έχοντας ερωτiκές προτιμήσεις του ιδίου φύλου, η Φωτεινή Παντζιά έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω τη εκπομπής: «Είμαι μία σκληρά εργαζόμενη μαμά δύο υιοθετημένων παιδιών που τυγχάνει να έχει 1.60 ύψος να είναι μελαχρινή και να ερωτεύεται γυναίκες», ανέφερε αρχικά η γνωστή επιχειρηματίας για το προφίλ της.Και αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου: «Πώς είναι δ…

...ύεται γυναίκες», ανέφερε αρχικά η γνωστή επιχειρηματίας για το προφίλ της.Και αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου: «Πώς είναι δυνατόν κάποιος να θυμώνει μαζί μου; Θυμώνει γιατί δεν είμαι πολύ ψηλή; Θυμώνει που έχω μία σπουδαία οικογένεια με πολλή αγάπη που η μαμά ερωτεύεται...

Στην εκπομπή Fay’s Time στον ΣΚΑΪ μίλησε η επιχειρηματίας Φωτεινή Παντζιά, μετά τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου που ξεσήκωσαν αντιδράσεις.

Μητέρα δύο υιοθετημένων παιδιών και έχοντας ερωτiκές προτιμήσεις του ιδίου φύλου, η Φωτεινή Παντζιά έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω τη εκπομπής: «Είμαι μία σκληρά εργαζόμενη μαμά δύο υιοθετημένων παιδιών που τυγχάνει να έχει 1.60 ύψος να είναι μελαχρινή και να ερωτεύεται γυναίκες», ανέφερε αρχικά η γνωστή επιχειρηματίας για το προφίλ της.

Και αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου: «Πώς είναι δυνατόν κάποιος να θυμώνει μαζί μου; Θυμώνει γιατί δεν είμαι πολύ ψηλή; Θυμώνει που έχω μία σπουδαία οικογένεια με πολλή αγάπη που η μαμά ερωτεύεται γυναίκες; Και πόσο αφορά κάποιον αυτό; Πού του κάνουμε κακό; Από πού πηγάζει αυτός ο θυμός; Γιατί τέτοια ρητορική μίσους και τι ακριβώς φοβάται;» είπε η Φωτεινή Παντζιά ζητώντας απαντήσεις.

«Τον ακούω από χθες να λέει ότι αυτός είναι αγράμματος και ένας άνθρωπος που δεν πήγε σχολείο», κατέληξε η γνωστή επιχειρηματίας σε επικοινωνία με την εκπομπή της Φαίης Σκορδά.




Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.