Είπε 8 λέξεις και πήρε θέση: Ξέσπασε η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Μπέο και όσους τον υποστηρίζουν

October 10, 2023


Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου για τον Στέφανο Κασσελάκη, λίγη ώρα μετά την επανεκλογή του, το βράδυ της Κυριακής 8 Οκτωβρίου.Η Σίσσυ Χρηστίδου παρακολουθώντας τις εξελίξεις προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση μετά τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου δείχνοντας ανοιχτά την ενόχληση της με όσα ακούστηκαν.«Αυτόν τον ξέρουμε. Αυτούς που γελάνε, τον χειροκροτούν και τ…

...�ληση της με όσα ακούστηκαν.«Αυτόν τον ξέρουμε. Αυτούς που γελάνε, τον χειροκροτούν και τον αποθεώνουν να φοβάσαι. Είναι ο διπλανός σου. Είμαστε εμείς. Επανεκλογή. Και όμως», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου. var cpgClientWidth = document.documentElement.clientWidth; if (cpgClientWidth >= 986) { /* D_Article_Bottom */ document.write(''); }...

«Αυτούς που γελάνε και τον χειροκροτούν να φοβάσαι» είπε μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου για τον Στέφανο Κασσελάκη, λίγη ώρα μετά την επανεκλογή του, το βράδυ της Κυριακής 8 Οκτωβρίου.

Η Σίσσυ Χρηστίδου παρακολουθώντας τις εξελίξεις προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση μετά τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου δείχνοντας ανοιχτά την ενόχληση της με όσα ακούστηκαν.

«Αυτόν τον ξέρουμε. Αυτούς που γελάνε, τον χειροκροτούν και τον αποθεώνουν να φοβάσαι. Είναι ο διπλανός σου. Είμαστε εμείς. Επανεκλογή. Και όμως», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.