Θα δακρύσετε στα γέλια: Η ξεκαρδιστική αντίδραση ενός Ροτβάιλερ όταν βλέπει κουτάβι ντυμένο αράχνη (video)

October 10, 2023


Η αντίδραση ενός Ροτβάιλερ με το όνομα Λίλα όταν βλέπει την μικρή «αδελφή» του ντυμένη αράχνη έχει κάνει τους χρήστες στο Tik Tok να ξεκαρδιστούν από τα γέλια.Η γιορτή του Halloween στην Αμερική στις 31 Οκτωβρίου έχει κάνει αρκετούς ιδιοκτήτες σκύλων να δοκιμάζουν κοστούμια στους αγαπημένους τετράποδους φίλους τους. Έτσι και η Τάινι Σίστερ, ένα κουτάβι ράτσας γαλλικού μπουλντόγκ φόρεσε το κοστούμι…

... μίας αράχνης. Επίσης, σε ακόμη μια σπαρακτική ιστορία δύο σκυλάκια αφήνοντας τα στο καταφύγιο, αγκαλιάζει σφιχτά τη μικρή αδερφή του περιμένοντας ένα νέο σπίτι.Στο βίντεο που ανέβηκε στο Tik Tok φαίνεται το ροτβάιλερ να τρέμει στην θέα της Τάινι Σίστερ και να μην ξέρει πώς να...

Η αντίδραση ενός Ροτβάιλερ με το όνομα Λίλα όταν βλέπει την μικρή «αδελφή» του ντυμένη αράχνη έχει κάνει τους χρήστες στο Tik Tok να ξεκαρδιστούν από τα γέλια.

Η γιορτή του Halloween στην Αμερική στις 31 Οκτωβρίου έχει κάνει αρκετούς ιδιοκτήτες σκύλων να δοκιμάζουν κοστούμια στους αγαπημένους τετράποδους φίλους τους. Έτσι και η Τάινι Σίστερ, ένα κουτάβι ράτσας γαλλικού μπουλντόγκ φόρεσε το κοστούμι μίας αράχνης. Επίσης, σε ακόμη μια σπαρακτική ιστορία δύο σκυλάκια αφήνοντας τα στο καταφύγιο, αγκαλιάζει σφιχτά τη μικρή αδερφή του περιμένοντας ένα νέο σπίτι.

Στο βίντεο που ανέβηκε στο Tik Tok φαίνεται το ροτβάιλερ να τρέμει στην θέα της Τάινι Σίστερ και να μην ξέρει πώς να αντιδράσει. Όσο το κουτάβι πλησιάζει το ροτβάιλερ τόσο αυτό προσπαθεί να ξεφύγει φοβισμένο. Μάλιστα φτάνει στο σημείο να ανέβει στον καναπέ του σπιτιού… για να γλιτώσει.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια των σκύλων η Τάινι Σίστερ γενικά δεν έχει κατανοήσει το μικρό μέγεθος της και αισθάνεται εξίσου σκληρή και μεγάλη με τα δύο ροτβάιλερ της οικογένειας. Σε αρκετές περιπτώσεις είναι το κουτάβι που κάνει «επιθέσεις» φιλίας και κυνηγάει τα άλλα δύο σκυλιά. Το βίντεο προκάλεσε έντονα γέλια και δεκάδες σχόλια από όσους το είδαν. «Μου φτιάξατε την μέρα», σχολίασε ένας από τους χρήστες.

Αδέσποτος σκύλος δεν σταματάει να αγκαλιάζει τον φίλο του όταν τους έσωσαν από τους δρόμους – Η ιστορία που μας καθήλωσε

Οι εικόνες με το ζευγάρι αδέσποτων σκύλων που αγκαλιάζεται, έχει λιώσει τις καρδιές πολλών χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Τα εγκαταλελειμμένα τετράποδα υιοθετήθηκαν πρόσφατα από κάποιες μοναχές βουδίστριες στην Κίνα. Εντύπωση προκαλεί ο μεγαλύτερος σκύλος που κρατά αγκαλιά τον μικρό του φίλο του και τον προσέχει.

Μπορείτε να το αποκαλέσετε σκυλίσια αγάπη αλλά αυτά τα αξιολάτρευτα τετράποδα δεν μπορούν να κρατήσουν μακριά τις πατούσες τους ο ένας από τον άλλον. Ένα ζευγάρι δύο αχώριστων αδέσποτων σκύλων λιώνει τις καρδιές του κόσμου που βλέπουν τις φωτογραφίες τους. Η υιοθεσία έγινε στην Κίνα από μερικές βουδίστριες μοναχές.

Οι δύο φίλοι βρέθηκαν εγκαταλελειμμένοι σε δρόμους της Κίνας και οι μοναχές τα υιοθέτησαν. Οι φωτογραφίες τους έβαλαν φωτιά στη σελίδα Weibo με εκατοντάδες σχόλια από ανθρώπους που θαύμασαν τους δύο φίλους.

Ένας έγραψε: «Οι σκύλοι είναι πλέον στον ναό οπότε πρέπει να κάνουν διαλογισμό όπως και οι μοναχές.»

Ένας άλλος χρήστης αναφέρθηκε στους πρώην ιδιοκτήτες των πλασμάτων που τα άφησαν να πεθάνουν: «Πως μπορούν οι άνθρωποι να είναι τόσο κακοί; Δεν έπρεπε να αγοράσουν αρχικά τα σκυλιά αν δεν ήταν ικανοί να τα φροντίσουν σωστά.»

Το τετράποδο είναι σε στάση Ζεν και σίγουρα μαθαίνει διαλογισμό από τις μοναχές. Οι φωτογραφίες τους λαμβάνουν εκατοντάδες σχόλια από χρήστες των κοινωνικών μέσων δικτύωσης.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.