Δεν σταμάτησαν να φιλιούνται στα διαλείμματα του J2US – Ασυγκράτητοι Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης

October 10, 2022


Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου 9/10 το σόου του Νίκου Κοκλώνη, J2US, μέσα από την συχνότητα του ALPHA (δείτε εδώ όλα τα highlights της βραδιάς).Μια από τις κριτές είναι η Δέσποινα Βανδή, η οποία εμφανίστηκε πιο λαμπερή από ποτέ. Φυσικά, στα παρασκήνια του σόου βρέθηκε και ο Βασίλης Μπισμπίκης, που βρίσκεται συνεχώς στο της αγαπημένης του.Μάλιστα, το μεσημέρι της Κυριακής 9/10 η εκπομπή Καλύτ…

... VIRAL ΕΙΔΗΣΗ Κατάξανθη με πράσινο φόρεμα - «Γκρέμισε» το πλατό του The Voice η Έλενα Παπαρίζου με την συγκλονιστική εμφάνιση της Μάλιστα, το μεσημέρι της Κυριακής 9/10 η εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται έπαιξε μερικά πλάνα,...

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου 9/10 το σόου του Νίκου Κοκλώνη, J2US, μέσα από την συχνότητα του ALPHA (δείτε εδώ όλα τα highlights της βραδιάς).

Μια από τις κριτές είναι η Δέσποινα Βανδή, η οποία εμφανίστηκε πιο λαμπερή από ποτέ. Φυσικά, στα παρασκήνια του σόου βρέθηκε και ο Βασίλης Μπισμπίκης, που βρίσκεται συνεχώς στο της αγαπημένης του.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Κυριακής 9/10 η εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται έπαιξε μερικά πλάνα, στα οποία βλέπουμε το ζευγάρι σε πολύ τρυφερές στιγμές, με τους ίδιους μάλιστα να φιλιούνται συνεχώς κατά την διάρκεια των διαλειμμάτων, χωρίς να κρύβουν λεπτό πλέον τον έρωτά τους.

Τα τρυφερά φιλιά Μπισμπίκη – Βανδή στα διαλείμματα του J2US

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.