Στο Ισραήλ αγαπημένος παίκτης του Survivor, λίγες ώρες πριν ξεσπάσει ο πόλεμος! Οι αναρτήσεις του από το «σημείο 0»

October 9, 2023


Το Ισραήλ και η Χαμάς έχουν εμπλακεί σε μια κλιμακούμενη σύγκρουση που έχει αφήσει πίσω της, μέχρι στιγμής, περίπου 1.000 νεκρούς σε διάστημα μόλις μιας ημέρας. Το Σάββατο 7/10 για την ακρίβεια, η Χαμάς εξαπόλυσε μια άγρια επίθεση χωρίς προηγούμενο στο Ισραήλ, ανατινάζοντας τμήματα του ισχυρού τείχους που χωρίζει τις δύο πλευρές και στέλνοντας μαχητές στις κοινότητες των Ισραηλινών κατά μήκος των …

συνόρων της Γάζας.Η κίνηση αυτή υποχρέωσε την κυβέρνηση του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου να προειδοποιήσει «για έναν μακρύ και δύσκολο πόλεμο». Διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.Το διαβάσαμε εδώ

Το Ισραήλ και η Χαμάς έχουν εμπλακεί σε μια κλιμακούμενη σύγκρουση που έχει αφήσει πίσω της, μέχρι στιγμής, περίπου 1.000 νεκρούς σε διάστημα μόλις μιας ημέρας. Το Σάββατο 7/10 για την ακρίβεια, η Χαμάς εξαπόλυσε μια άγρια επίθεση χωρίς προηγούμενο στο Ισραήλ, ανατινάζοντας τμήματα του ισχυρού τείχους που χωρίζει τις δύο πλευρές και στέλνοντας μαχητές στις κοινότητες των Ισραηλινών κατά μήκος των συνόρων της Γάζας.

Η κίνηση αυτή υποχρέωσε την κυβέρνηση του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου να προειδοποιήσει «για έναν μακρύ και δύσκολο πόλεμο». Διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.