«Βρήκα ένα μήνυμα που ξεκινάει “Μαύρος ψόφος”» – Το σχόλιο της Μπάρκα για τον Μπέο και τα υβριστικά μηνύματα

October 9, 2023


Στην εκπομπή Πάμε Δανάη σήμερα 9/10, σχολίασαν την εκλογή του Αχιλλέα Μπέου στον Βόλο, παρά τις υβριστικές επιθέσεις κατά του Στέφανου Κασσελάκη αλλά και τον άγριο καβγά με πολίτη φτάνοντας στο σημείο να τον χτυπήσει.Η Δανάη Μπάρκα λοιπόν, σχολίασε τόσο την στάση του, όσο και τις νέες υβριστικές δηλώσεις που έκανε κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τις σeξουαλικές προτιμήσεις του και την επιθυμία να…

... κάνει οικογένεια με τον σύζυγό του.Τα σχόλια της Δανάης Μπάρκα για τον Μπέο«Φυσικά και μπορεί να έχει φτιάξει την πόλη και φυσικά και μπορεί να έχει ομορφύνει την πόλη. Είναι άλλο αυτό και άλλο το ανθρώπινο κομμάτι. Και είναι η ερώτηση που σου μπαίνει στο μυαλό "διαχωρίζεις...

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη σήμερα 9/10, σχολίασαν την εκλογή του Αχιλλέα Μπέου στον Βόλο, παρά τις υβριστικές επιθέσεις κατά του Στέφανου Κασσελάκη αλλά και τον άγριο καβγά με πολίτη φτάνοντας στο σημείο να τον χτυπήσει.

Η Δανάη Μπάρκα λοιπόν, σχολίασε τόσο την στάση του, όσο και τις νέες υβριστικές δηλώσεις που έκανε κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τις σeξουαλικές προτιμήσεις του και την επιθυμία να κάνει οικογένεια με τον σύζυγό του.

Τα σχόλια της Δανάης Μπάρκα για τον Μπέο

«Φυσικά και μπορεί να έχει φτιάξει την πόλη και φυσικά και μπορεί να έχει ομορφύνει την πόλη. Είναι άλλο αυτό και άλλο το ανθρώπινο κομμάτι. Και είναι η ερώτηση που σου μπαίνει στο μυαλό “διαχωρίζεις τον άνθρωπο και την στάση του από το έργο του”», είπε.

Για να συνεχίσει σε άλλο σημείο: «Επαναλαμβάνω διαχωρίζω το έργο, γιατί καμιά φορά ο άνθρωπος υπερτερεί του έργου. Όταν εμένα λοιπόν μου έρχονται μηνύματα από ανθρώπους που ζουν στο Βόλο που μου λένε ότι έχει φτιάξει την πόλη, τι να τους πω εγώ; Ότι έχουν άδικο γιατί οι δηλώσεις του είναι κακές; Για αυτό διαχωρίζω».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.