«Φωτιά» οι αποκαλύψεις από Νίκο Μουρατίδη: «Η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν δύσκολος άνθρωπος, έπαθα σοκ, όταν ήρθε στο ραντεβού με πρησμένα χείλη»

October 9, 2023


«Φωτιά» ήταν οι αποκαλύψεις από τον Νίκο Μουρατίδη, ο οποίος μίλησε για την Μαίρη Χρονοπούλου χαρακτηρίζοντας την ως έναν «δύσκολο άνθρωπο». «Έπαθα σοκ, όταν ήρθε στο ραντεβού με πρησμένα χείλη» ανέφερε χαρακτηριστικά για την αείμνηστο ηθοποιό. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τη γνωριμία του με την Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών μετά από ατύχη…

...μα. «Πριν 30 χρόνια, έγραψα ένα σενάριο με το όνομα «Μάνα είναι μόνο μία» και ήθελα πρωταγωνίστρια την Χρονοπούλου. Δεν είχε κάνει τηλεόραση και ήθελα να το κάνουμε μαζί, ήταν και το είδωλο του κινηματογράφου. Έπαθα σοκ όταν την είδα στο πρώτο ραντεβού. Ήξερα ότι ασχολιόταν με...

«Φωτιά» ήταν οι αποκαλύψεις από τον Νίκο Μουρατίδη, ο οποίος μίλησε για την Μαίρη Χρονοπούλου χαρακτηρίζοντας την ως έναν «δύσκολο άνθρωπο». «Έπαθα σοκ, όταν ήρθε στο ραντεβού με πρησμένα χείλη» ανέφερε χαρακτηριστικά για την αείμνηστο ηθοποιό.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τη γνωριμία του με την Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών μετά από ατύχημα.

«Πριν 30 χρόνια, έγραψα ένα σενάριο με το όνομα «Μάνα είναι μόνο μία» και ήθελα πρωταγωνίστρια την Χρονοπούλου. Δεν είχε κάνει τηλεόραση και ήθελα να το κάνουμε μαζί, ήταν και το είδωλο του κινηματογράφου. Έπαθα σοκ όταν την είδα στο πρώτο ραντεβού. Ήξερα ότι ασχολιόταν με τις πλαστικές επεμβάσεις, και όταν ήρθε στο ραντεβού με τα πρησμένα χείλη έπαθα σοκ, αλλά συνεργαστήκαμε», είπε αρχικά ο Νίκος Μουρατίδης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.