Απάνθρωπο – Γονείς στον Βόλο είχαν τον γιο τους δεμένο με αλυσίδα σαν ζώο!

October 9, 2021


Δεμένο με αλυσίδα 15 μέτρων (!) είχαν στην αυλή του σπιτιού τους σαν ζώο, τον ηλικίας 55 χρονών γιο τους, γιατί ήταν επιθετικός και δήλωσαν ότι φοβόντουσαν μην κάνει κακό σε άλλους ανθρώπους, κάτι που…

... φέρνει στην επιφάνεια το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει σχετικά με την έλλειψη δομών για ψυχικά ασθενείς.  Ο άνδρας, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ζούσε σε μια παράγκα και έκανε την ανάγκη του σε εξωτερική τουαλέτα και η υπόθεση – ράπισμα στο κοινωνικό κράτος – ήρθε...

Δεμένο με αλυσίδα 15 μέτρων (!) είχαν στην αυλή του σπιτιού τους σαν ζώο, τον ηλικίας 55 χρονών γιο τους, γιατί ήταν επιθετικός και δήλωσαν ότι φοβόντουσαν μην κάνει κακό σε άλλους ανθρώπους, κάτι που φέρνει στην επιφάνεια το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει σχετικά με την έλλειψη δομών για ψυχικά ασθενείς.

 

  • Ο άνδρας, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ζούσε σε μια παράγκα και έκανε την ανάγκη του σε εξωτερική τουαλέτα και η υπόθεση – ράπισμα στο κοινωνικό κράτος – ήρθε στο φως της δημοσιότητας χθες στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου κάθισαν στο εδώλιο οι ηλικιωμένοι γονείς του,κατηγορούμενοι για παράνομη κατακράτηση επί μακρό.

 

 

Οι δικαστές με έκπληξη άκουγαν τις συνθήκες που ζει ο 50χρονος άνδρας (δεμένος με αλυσίδα να μένει σε παράγκα και όταν δεν έχει καλό καιρό να μπαίνει στο σπίτι), και καταδίκασε τους γονείς του θύματος 75 και 79 χρονών σε φυλάκιση 3 ετών με αναστολή και χρηματική ποινή 300 ημερησίων μονάδων, που αν δεν πληρώσουν θα εκτίσουν επιπλέον ποινή 10 μηνών.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.