Πóλεμoς στο Ισραήλ: Παλαιστiνιοι έβαλαν σε κλουβiα μıκρά παıδıά μαζί με κότες

October 8, 2023


Ο πόλεμος στο Ισραήλ είναι σε πλήρη εξέλιξη και ο κύκλος της βίας και του θανάτου δεν λέει να κλείσει, ενώ βίντεο που έρχονται στο φως αποτυπώνουν σοκαριστικές εικόνες, όπως αυτές όπου μικρά Ισραηλινά είναι κλεισμένα σε κλουβιά από μέλη της Χαμάς.Σε βίντεο που κυκλοφορεί στο Internet φαίνονται μικρά παιδιά από το Ισραήλ, τα οποία τα σχόλια αναφέρουν ότι έχουν αιχμαλωτιστεί και έχουν κλειστεί από τ…

...ους Παλαιστίνιους της Χαμάς μέσα σε κλουβιά μαζί με κότες.Τα παιδιά έχουν ζωγραφισμένο τον τρόμο στα αθώα ματάκια τους.Προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει. Κάποια άλλα δεν έχουν συνειδητοποιήσει τι έγινε και απλά κοιτάνε γύρω.Ένα από τα παιδιά έχει τρομοκρατηθεί και κλαίει.Δείτε...

Ο πόλεμος στο Ισραήλ είναι σε πλήρη εξέλιξη και ο κύκλος της βίας και του θανάτου δεν λέει να κλείσει, ενώ βίντεο που έρχονται στο φως αποτυπώνουν σοκαριστικές εικόνες, όπως αυτές όπου μικρά Ισραηλινά είναι κλεισμένα σε κλουβιά από μέλη της Χαμάς.

Σε βίντεο που κυκλοφορεί στο Internet φαίνονται μικρά παιδιά από το Ισραήλ, τα οποία τα σχόλια αναφέρουν ότι έχουν αιχμαλωτιστεί και έχουν κλειστεί από τους Παλαιστίνιους της Χαμάς μέσα σε κλουβιά μαζί με κότες.

Τα παιδιά έχουν ζωγραφισμένο τον τρόμο στα αθώα ματάκια τους.

Προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει. Κάποια άλλα δεν έχουν συνειδητοποιήσει τι έγινε και απλά κοιτάνε γύρω.

Ένα από τα παιδιά έχει τρομοκρατηθεί και κλαίει.

Δείτε το βίντεο

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.