Mε λευκό πουκάμισο και οι τέσσερις τους – Στο εκλογικό κέντρο με τα εγγόνια της η Ντόρα Μπακογιάννη

October 8, 2023


Ημέρα εκλογών η Κυριακή (8/10) με πλήθος κόσμου να σπεύδει στο εκλογικό κέντρο, όπου ανήκει ψηφίζοντας για τις Περιφερειακές – Δημοτικές εκλογές 2023 με την Ντόρα Μπακογιάννη να ζει μοναδικές στιγμές.Η ίδια δε θα μπορούσε να μην ψηφίσει τον γιο της, Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος ζητάει τη στήριξη του κόσμου για τον Δήμο Αθηναίων για μία ακόμα τετραετία (δείτε εδώ τι έκανε μία ημέρα πριν από τις εκλο…

...γές).Μέσα από το λογαριασμό, που διατηρεί στο instagram η Ντόρα Μπακογιάννη δημοσίευσε μια φωτογραφία της από τη στιγμή της ψήφου πηγαίνοντας στο εκλογικό κέντρο μαζί με τα 3 εγγόνια της.Η ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη από το εκλογικό κέντρο «Και σήμερα ψήφισα με τα γούρια μου!Καλή...

Ημέρα εκλογών η Κυριακή (8/10) με πλήθος κόσμου να σπεύδει στο εκλογικό κέντρο, όπου ανήκει ψηφίζοντας για τις Περιφερειακές – Δημοτικές εκλογές 2023 με την Ντόρα Μπακογιάννη να ζει μοναδικές στιγμές.

Η ίδια δε θα μπορούσε να μην ψηφίσει τον γιο της, Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος ζητάει τη στήριξη του κόσμου για τον Δήμο Αθηναίων για μία ακόμα τετραετία (δείτε εδώ τι έκανε μία ημέρα πριν από τις εκλογές).

Μέσα από το λογαριασμό, που διατηρεί στο instagram η Ντόρα Μπακογιάννη δημοσίευσε μια φωτογραφία της από τη στιγμή της ψήφου πηγαίνοντας στο εκλογικό κέντρο μαζί με τα 3 εγγόνια της.

Η ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη από το εκλογικό κέντρο

«Και σήμερα ψήφισα με τα γούρια μου!
Καλή επιτυχία Κώστα (@kostasbakoyannis), καλή επιτυχία Νίκο
(@nickhardgr)!», έγραψε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Που ψήφισαν οι πολιτικοί αρχηγοί και οι υποψήφιοι για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψήφισε στο 1ο Λύκειο Κηφισιάς, στο 2673ο εκλογικό τμήμα, αφού πρώτα επαλήθευσε τα στοιχεία του με την ηλεκτρονική ταυτότητα και στη συνέχεια συνομίλησε με τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής. Λίγο αργότερα δήλωσε στις κάμερες:

«Σήμερα είναι η μεγάλη γιορτή της αυτοδιοίκησης. Ψηφίζουμε για μια καλύτερη καθημερινότητα, για ποιοτικές υπηρεσίες πρόνοιας, υγείας και αναπτυξιακή δυναμική. Η ΝΔ δεν έχει κρύψει ότι έχει δώσει πολιτική διάσταση στις εκλογές γιατί θέλουμε πρωτίστως στις περιφέρειες να εκλέξουμε ανθρώπους που ασπάζονται το πρόγραμμά μας για μια καλύτερη Ελλάδα με έντονη αναπτυξιακή δυναμική. Οι πολίτες θα επιλέξουν ελεύθερα τους τοπικούς άρχοντες που εκείνοι κρίνουν ότι θα εξυπηρετήσουν καλύτερα τις αυτοδιοικητικές τους ανάγκες. Καλημέρα σε όλες και σε όλους και καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.