«Γύρναγα στο σπίτι μου και έκλαιγα» – Πρωτοφανής εξομολόγηση από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη για την κακοποίηση που υπέστη

October 8, 2023


Την Κυριακή (8/10) η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε μία προσωπική εξομολόγηση μέσα από την εκπομπή, που συμμετέχει ”Ακόμα δεν είδες τίποτα” με αφορμή την πρόσφατη τοποθέτηση της Ελεονώρας Μελέτη για τα κακά παιδιά της τηλεόρασης.Πιο αναλυτικά, η Μελέτη αποκάλυψε, πως έχει δεχτεί πολύ άσχημες συμπεριφορές από τον χώρο στο ξεκίνημα της καριέρας της κάνοντας γνωστό, πως διαγνώστηκε από ειδικό με συναισθημ…

...ατική κακοποίηση (δείτε εδώ).Κάτι αντίστοιχο αποκάλυψε, πως έζησε και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στα πρώτα της βήματα με την συναισθηματική κακοποίηση να της είναι γνώριμη όχι μόνο ως όρος, αλλά και ως προσωπικό βίωμα.Η αποκάλυψη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για την συναισθηματική κακοποίηση...

Την Κυριακή (8/10) η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε μία προσωπική εξομολόγηση μέσα από την εκπομπή, που συμμετέχει ”Ακόμα δεν είδες τίποτα” με αφορμή την πρόσφατη τοποθέτηση της Ελεονώρας Μελέτη για τα κακά παιδιά της τηλεόρασης.

Πιο αναλυτικά, η Μελέτη αποκάλυψε, πως έχει δεχτεί πολύ άσχημες συμπεριφορές από τον χώρο στο ξεκίνημα της καριέρας της κάνοντας γνωστό, πως διαγνώστηκε από ειδικό με συναισθηματική κακοποίηση (δείτε εδώ).

Κάτι αντίστοιχο αποκάλυψε, πως έζησε και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στα πρώτα της βήματα με την συναισθηματική κακοποίηση να της είναι γνώριμη όχι μόνο ως όρος, αλλά και ως προσωπικό βίωμα.

Η αποκάλυψη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για την συναισθηματική κακοποίηση που υπέστη

«Θέλω να σταθούμε λίγο στην Ελεονώρα Μελέτη, και να συμφωνήσω στο ότι υπάρχουν “κακά παιδιά” στην ελληνική τηλεόραση. Και εγώ έχω αισθανθεί και έχω βιώσει τη συναισθηματική κακοποίηση όλα αυτά τα χρόνια, που βρίσκομαι εδώ σε αυτόν τον χώρο και πραγματικά εμένα με άγγιξε πάρα πολύ η συνέντευξη της Ελεονώρας.

Έχω βιώσει συναισθηματική κακοποίηση στο ξεκίνημά μου. Υπάρχουν κακά παιδιά στην ελληνική τηλεόραση και άνθρωποι, που δεν έχουν βρει το μέσα τους και ξεσπούν στους άλλους, που δεν φταίνε σε τίποτα. Εγώ τα έπαιρνα μέσα μου όλα. Γύρναγα στο σπίτι μου και έκλαιγα, που ήμουν και πολύ μικρότερη. Αυτές οι καταστάσεις, εμένα με δυνάμωσαν και δεν έφυγα από τον χώρο, έμεινα σε αυτόν», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.