«Πριν 3 μέρες έχασα την…» – Πολύ μεγάλη συγκίνηση για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον αέρα του ”Ακόμα δεν είδες τίποτα”

October 8, 2023


Η σημερινή (8/10) ημέρα ήταν πολύ δύσκολη για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, την οποία και είδαμε να συγκινείται αρκετές φορές στον αέρα του ”Ακόμα δεν είδες τίποτα” (δείτε εδώ την αποκάλυψη για την κακοποίηση που υπέστη).Κατά τη διάρκεια της εκπομπής λοιπόν και μετά την προβολή ενός ρεπορτάζ σχετικού με την προστασία των ζώων η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πήρε το λόγο και μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για τη σχέση…

..., που έχει με τις γάτες της.Με αφορμή μάλιστα την πρόσφατη απώλεια της γάτας της είδαμε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να συγκινείται έντονα στον αέρα της εκπομπής ξεσπώντας σε κλάματα για το γατάκι της, στο οποίο είχε μεγάλη αδυναμία.Η συγκίνηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στον αέρα του...

Η σημερινή (8/10) ημέρα ήταν πολύ δύσκολη για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, την οποία και είδαμε να συγκινείται αρκετές φορές στον αέρα του ”Ακόμα δεν είδες τίποτα” (δείτε εδώ την αποκάλυψη για την κακοποίηση που υπέστη).

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής λοιπόν και μετά την προβολή ενός ρεπορτάζ σχετικού με την προστασία των ζώων η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πήρε το λόγο και μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για τη σχέση, που έχει με τις γάτες της.

Με αφορμή μάλιστα την πρόσφατη απώλεια της γάτας της είδαμε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να συγκινείται έντονα στον αέρα της εκπομπής ξεσπώντας σε κλάματα για το γατάκι της, στο οποίο είχε μεγάλη αδυναμία.

Η συγκίνηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στον αέρα του ”Ακόμα δεν είδες τίποτα”

«Εγώ θα πω, ότι όλα τα ζώα συντροφιάς σε κάνουν άνθρωπο. Εγώ έχω 20 γάτες, είμαι γατομάνα, έχω μεγαλώσει με σκυλιά. Πριν 3 μέρες έχασα την… Να αγαπάμε τα ζώα και να το δείχνουμε όχι μόνο στις 4/10, που είναι αφιερωμένη ημέρα», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.