Αντί να κοιτάν τη Μποφίλιου, κοιτούσαν εκείνη: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου πήγε ντυμένη έτσι στη συναυλία & αποθεώθηκε

October 8, 2023


Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρέθηκε στη συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου, στο Θέατρο Άλσος, χθες, Σάββατο και εντυπωσίασε με την εμφάνισή της.Ειδικότερα, εθεάθη να κάθεται σε ένα από τα τραπέζια στον χώρο, φορώντας ένα μίντι πράσινο φόρεμα και ένα ασπρόμαυρο σακάκι και όταν είδε τον φωτογραφικό φακό, πόζαρε χαμογελαστή.Στη συνέχεια, πήγε να βρει την τραγουδίστρια, με την οποία και φωτογραφήθηκαν αγκαλιά. …

ια, με την οποία και φωτογραφήθηκαν αγκαλιά. Εκεί, συνάντησε και τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, με την οποία επίσης φωτογραφήθηκε.Εντυπωσιακή η εμφάνιση της Ιωάννας ΠαλιοσπύρουΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρέθηκε στη συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου, στο Θέατρο Άλσος, χθες, Σάββατο και εντυπωσίασε με την εμφάνισή της.

Νυχτερινή έξοδος για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Ειδικότερα, εθεάθη να κάθεται σε ένα από τα τραπέζια στον χώρο, φορώντας ένα μίντι πράσινο φόρεμα και ένα ασπρόμαυρο σακάκι και όταν είδε τον φωτογραφικό φακό, πόζαρε χαμογελαστή.

Στη συνέχεια, πήγε να βρει την τραγουδίστρια, με την οποία και φωτογραφήθηκαν αγκαλιά. Εκεί, συνάντησε και τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, με την οποία επίσης φωτογραφήθηκε.

Εντυπωσιακή η εμφάνιση της Ιωάννας Παλιοσπύρου

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.