Πυρ και μανία ο Στέφανος Κασσελάκης: «Δείτε τι σκαρφίστηκαν τα ακροδεξιά πιστόλια ανήμερα εκλογών»

October 8, 2023


Διαψεύδει το σημερινό (8/10) πρωτοσέλιδο εφημερίδας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, πως είναι μέλος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος των ΗΠΑ.«Δείτε τι σκαρφίστηκαν τα ακροδεξιά πιστόλια ανήμερα εκλογών!», γράφει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, σε νέα ανάρτησή του στο Twitter, διαψεύδοντας το σημερινό πρωτοσέλιδο. Παράλληλα, «Εδώ δεν αναγνωρίζω τους βουλευτές του κόμματός μου. …

...Και μου το έλεγε ο Τάιλερ να πάμε Ίμπιζα που έχει...» - Η 1η μέρα του "Στέφανου Κασσελάκη" στο στρατό (Video)Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει ότι δεν είναι μέλος κανενός κόμματος, προσθέτοντας ότι από το 2007 στήριξε φανερά το Δημοκρατικό Κόμμα και τους Ομπάμα – Μπάιντεν και όχι το Ρεπουμπλικανικό...

Διαψεύδει το σημερινό (8/10) πρωτοσέλιδο εφημερίδας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, πως είναι μέλος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος των ΗΠΑ.

«Δείτε τι σκαρφίστηκαν τα ακροδεξιά πιστόλια ανήμερα εκλογών!», γράφει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, σε νέα ανάρτησή του στο Twitter, διαψεύδοντας το σημερινό πρωτοσέλιδο. Παράλληλα, «Εδώ δεν αναγνωρίζω τους βουλευτές του κόμματός μου. Και μου το έλεγε ο Τάιλερ να πάμε Ίμπιζα που έχει…» – Η 1η μέρα του “Στέφανου Κασσελάκη” στο στρατό (Video)

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει ότι δεν είναι μέλος κανενός κόμματος, προσθέτοντας ότι από το 2007 στήριξε φανερά το Δημοκρατικό Κόμμα και τους Ομπάμα – Μπάιντεν και όχι το Ρεπουμπλικανικό κόμμα των ΗΠΑ, ενώ τονίζει ότι επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματός του ως προς την εφημερίδα που δημοσίευσε το πρωτοσέλιδο.

«Δείτε τι σκαρφίστηκαν τα ακροδεξιά πιστόλια ανήμερα εκλογών! Να με εμφανίσουν ως Ρεπουμπλικανό. Ο οποίος μάλιστα, το 2023, την ώρα που συζητούσε με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, τάχα εγγραφόταν στο Ρεπουμπλικανικό κόμμα στις ΗΠΑ!

Το “έγγραφό” τους έχει μέχρι και ψεύτικη διεύθυνση. Σας παραθέτω -όπως πάντα- την αλήθεια: Πληκτρολογώ τα πραγματικά μου στοιχεία και το σύστημα δεν με εμφανίζει εγγεγραμμένο σε κανένα κόμμα. Όμως δεν θέλω να κρύβομαι: Στήριξα φανερά το Δημοκρατικό Κόμμα και τους Ομπάμα – Μπάιντεν από το 2007.

Και οι μικρές δωρεές που έχω κάνει, ήταν πάντα στο Δημοκρατικό Κόμμα. Ως προς την εφημερίδα ΕΣΤΙΑ, επιφυλάσσομαι κάθε νόμιμου δικαιώματός μου».

Στέφανος Κασσελάκης: Απολογήθηκε για τους δύο γιους που θέλει να κάνει με τον σύντροφό του Τάιλερ

Εξηγήσεις έδωσε σε ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης, για την προτίμηση που εξέφρασε, να αποκτήσει δύο γιους με τον σύντροφό του.

Ο προεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε σφοδρή κριτική, ακόμα και από βουλευτές του κόμματος όπως η Έλενα Ακρίτα, η οποία στάθηκε στην αναφορά παρένθετης μητέρας.

«Δύο άνθρωποι, που επιλέγουν την αγάπη, είναι οικογένεια. Η αγάπη κάνει την οικογένεια. Εγώ και ο Τάιλερ, ο Τάιλερ και γω, θα θέλαμε να επεκτείνουμε την οικογένειά μας. Θα θέλαμε να αποκτήσουμε δύο αγόρια, τον Απόλλωνα και τον Ηλία. Κάποια μέρα ίσως να τα βαπτίσουμε, δεν ξέρω, θα δούμε. Θα θέλαμε πάντως να έχουμε δύο αγόρια με παρένθετη μητέρα, γιατί θα θέλαμε η προσωπικότητα του καθενός μας να μεταφερθεί στα παιδιά, έτσι ώστε, προφανώς, αγαπάμε ο ένας τον άλλον, να υπάρχει αυτή η συνέχεια», ήταν τα λόγια του Στέφανου Κασσελάκη σε συνέντευξη που έδωσε το βράδυ της Πέμπτης στον Σταύρο Θεοδωράκη στον ALPHA.

Στην ανάρτηση του, ο Στεφανος Κασσελάκης επισημαίνει, μεταξύ άλλων, «απέναντι σε μία κόρη, έχω ακόμα αναπάντητα ερωτήματα για το αν θα είμαι σε θέση να τη διαπαιδαγωγήσω σωστά, να ανταποκριθώ ως γονιός με επάρκεια στις ερωτήσεις της για την εφηβεία, την έμμηνο ρύση, τη γυναικεία σeξουαλικότητα – όλα όσα συνθέτουν τη μοναδικότητα της γυναικείας φύσης». Και καταλήγει: «Ειλικρινά, καμία επιλογή λοιπόν μεταξύ κόρης και γιου. Μόνο ενσυναίσθηση. Γιατί το παιδί δεν είναι συνέχειά μας. Ούτε εργαλείο μας. Είναι ψυχή. Που θέλει από τους δύο γονείς του θαύματα και όχι τραύματα».

«Υπάρχουν υπέροχα ζευγάρια μπαμπάδων που μεγαλώνουν υπέροχα κορίτσια. Στην περίπτωση του δικού μας ζευγαριού, νιώθουμε δέος μπροστά σε κάτι τέτοιο. Απέναντι σε μία κόρη, έχω ακόμα αναπάντητα ερωτήματα για το αν θα είμαι σε θέση να τη διαπαιδαγωγήσω σωστά, να ανταποκριθώ ως γονιός με επάρκεια στις ερωτήσεις της για την εφηβεία, την έμμηνο ρύση, τη γυναικεία σeξουαλικότητα – όλα όσα συνθέτουν τη μοναδικότητα της γυναικείας φύσης. «Αυτά μαθαίνονται στην πορεία», θα πείτε. Όμως επιτρέψτε μου την εκ των προτέρων συναίσθηση της ευθύνης. Δεν είναι τίποτα εύκολο ή δεδομένο. Ειλικρινά, καμία επιλογή λοιπόν μεταξύ κόρης και γιου. Μόνο ενσυναίσθηση. Γιατί το παιδί δεν είναι συνέχειά μας. Ούτε εργαλείο μας. Είναι ψυχή. Που θέλει από τους δύο γονείς του θαύματα και όχι τραύματα»

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.