«Ήταν και γοργόνα και μάγκας. Όταν ήμουν πεντέμισι χρόνων, με έπαιρνε απ’ το χέρι και με πήγαινε βόλτες» – “Λύγισε” η Ναταλία Γερμανού για την Μαίρη Χρονοπούλου (Video)

October 8, 2023


“Λύγισε” η Ναταλία Γερμανού μιλώντας για την αδικοχαμένη Μαίρη Χρονοπούλου, όπου θέλησε να την αποχαιρετήσει με ένα βίντεο στο «Καλύτερα δε γίνεται».Η παρουσιάστρια πριν παρουσιάσει το αφιέρωμα θέλησε να μιλήσει για τη γνωριμία της με τη σπουδαία ηθοποιό και την εικόνα που είχε για εκείνη όταν ήταν 5 ετών. Επίσης, μας ανατρίχιασε ο Σωτήρης Τσαφούλιας μέσα από μία συγκλονιστική ανάρτηση που έκανε α…

...ποχαιρετώντας την Μαίρη Χρονοπούλου.«Ήταν και γοργόνα και μάγκας. Όταν ήμουν πεντέμισι χρόνων, με έπαιρνε απ’ το χέρι και με πήγαινε βόλτες»«Η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν μία πραγματική star, ήταν ένας άνθρωπος που είχα την τύχη να γνωρίσω όταν ήμουν ακόμα πεντέμισι χρόνων, με έπαιρνε...

“Λύγισε” η Ναταλία Γερμανού μιλώντας για την αδικοχαμένη Μαίρη Χρονοπούλου, όπου θέλησε να την αποχαιρετήσει με ένα βίντεο στο «Καλύτερα δε γίνεται».

Η παρουσιάστρια πριν παρουσιάσει το αφιέρωμα θέλησε να μιλήσει για τη γνωριμία της με τη σπουδαία ηθοποιό και την εικόνα που είχε για εκείνη όταν ήταν 5 ετών. Επίσης, μας ανατρίχιασε ο Σωτήρης Τσαφούλιας μέσα από μία συγκλονιστική ανάρτηση που έκανε αποχαιρετώντας την Μαίρη Χρονοπούλου.

«Ήταν και γοργόνα και μάγκας. Όταν ήμουν πεντέμισι χρόνων, με έπαιρνε απ’ το χέρι και με πήγαινε βόλτες»

«Η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν μία πραγματική star, ήταν ένας άνθρωπος που είχα την τύχη να γνωρίσω όταν ήμουν ακόμα πεντέμισι χρόνων, με έπαιρνε από το χέρι, με πήγαινε βόλτες, ήταν πολύ φίλη του πατέρα μου την αγαπούσε πάρα πολύ και τον αγαπούσε πάρα πολύ, ήταν μία γυναίκα που στο πέρασμα της γυρνούσαν κεφάλια γιατί είχε πέρα από ομορφιά λάμψη.

Είχε αυτό το χάρισμα που λέγεται γοητεία και η γοητεία τις περισσότερες φορές και στους άνδρες και στις γυναίκες είναι πιο σπουδαία από την ομορφιά όπως λέμε» είπε η Ναταλία Γερμανού στην αρχή της εκπομπής της.

«Έζησε μια ζωή όπως την ήθελε, χορτάτη, γεμάτι επιτυχίες, έρωτα…»

«Ήταν μια γυναίκα που έζησε μια ζωή, δεν θέλω να πω ότι έφυγε πλήρης ημερών, γιατί τελικά ποιος αποφασίζει; Πολύ πιο σωστό το πλήρης εμπειριών. Ήταν και γοργόνα και μάγκας, έζησε μια ζωή όπως την ήθελε, χορτάτη, γεμάτι επιτυχίες, έρωτα, φίλους καλούς που την αγαπούσαν. Χθες η Ελλάδα αποχαιρέτησε το αστέρι της», τόνισε μετά το βίντεο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.