Μαίρη Χρονοπούλου: Ο πραγματικός λόγος που καθυστερεί η αποτέφρωση της μεγάλης σταρ

October 8, 2023


Η Μαίρη Χρονοπούλυο μιλούσε συχνά και με άνεση για τον θάνατό της τονίζοντας, πως όταν έρθει η στιγμή να φύγει από τη ζωή επιθυμούσε να μην κηδευτεί, αλλά να αποτεφρωθεί, όπως έγινε και με την αείμνηστη Μάρθα Καραγιάννη.Την Παρασκευή (7/10) έφυγε η ηθοποιός από τη ζωή, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση για την ημέρα, που θα γίνει η αποτέφρωση της Μαίρης Χρονοπούλου (δείτε εδώ απέγ…

...ινε η περιουσία της).Ο λόγος που καθυστερεί η αποτέφρωση της Μαίρης ΧρονοπούλουΣύμφωνα με το protothema.gr και τον Πρόεδρο Αποτεφρωτήριου Ριτσώνας, Αντώνη Αλακιώτη έγιναν γνωστοί οι λόγοι, που καθυστερεί η αποτέφρωση: «Πρώτον, πρέπει να γίνει νεκροψία – νεκροτομή από ιατροδικαστή,...

Η Μαίρη Χρονοπούλυο μιλούσε συχνά και με άνεση για τον θάνατό της τονίζοντας, πως όταν έρθει η στιγμή να φύγει από τη ζωή επιθυμούσε να μην κηδευτεί, αλλά να αποτεφρωθεί, όπως έγινε και με την αείμνηστη Μάρθα Καραγιάννη.

Την Παρασκευή (7/10) έφυγε η ηθοποιός από τη ζωή, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση για την ημέρα, που θα γίνει η αποτέφρωση της Μαίρης Χρονοπούλου (δείτε εδώ απέγινε η περιουσία της).

Ο λόγος που καθυστερεί η αποτέφρωση της Μαίρης Χρονοπούλου

Σύμφωνα με το protothema.gr και τον Πρόεδρο Αποτεφρωτήριου Ριτσώνας, Αντώνη Αλακιώτη έγιναν γνωστοί οι λόγοι, που καθυστερεί η αποτέφρωση: «Πρώτον, πρέπει να γίνει νεκροψία – νεκροτομή από ιατροδικαστή, όπως προβλέπει ο νόμος και δεύτερον, η σπουδαία ηθοποιός δεν είχε συγγενείς, οπότε η παραλαβή της σορού από το νοσοκομείο όπου κατέληξε θα πρέπει να γίνει με εντολή εισαγγελέα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.