Αχώριστη η Χριστίνα Μπόμπα με τις δίδυμες κόρες της – Μαγείρεψαν οι τρεις τους στην εξοχή (Φωτογραφία)

October 7, 2023


Η Χριστίνα Μπόμπα δείχνει μέσα από τα social media πολλές πτυχές της ζωής της με τις δίδυμες κόρες της να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της (δείτε εδώ την απόφαση για τον μεγάλωμα τους).Πριν από λίγες ημέρες η επιχειρηματίας μας έδειξε το νέο άθλημα, που ξεκίνησαν οι μικρές της (δείτε εδώ), ωστόσο την Παρασκευή (6/10) αποφάσισαν να δοκιμάσουν μια νέα δραστηριότητα, που έχει σχέ…

...ση με την κουζίνα.Η νέα δραστηριότητα της Χριστίνας Μπόμπα με τις δίδυμεςΗ Χριστίνα Μπόμπα λοιπόν, πήρε την Αριάνα και την Φιλίππα και πήγαν μαζί σε έναν εξωτερικό χώρο μαθαίνοντας εκεί λοιπόν, να φτιάχνουν μουστοκούλουρα.Instagram«Απείχα από τα social media γιατί ήμουν πολύ κουρασμένη!...

Η Χριστίνα Μπόμπα δείχνει μέσα από τα social media πολλές πτυχές της ζωής της με τις δίδυμες κόρες της να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της (δείτε εδώ την απόφαση για τον μεγάλωμα τους).

Πριν από λίγες ημέρες η επιχειρηματίας μας έδειξε το νέο άθλημα, που ξεκίνησαν οι μικρές της (δείτε εδώ), ωστόσο την Παρασκευή (6/10) αποφάσισαν να δοκιμάσουν μια νέα δραστηριότητα, που έχει σχέση με την κουζίνα.

Η νέα δραστηριότητα της Χριστίνας Μπόμπα με τις δίδυμες

Η Χριστίνα Μπόμπα λοιπόν, πήρε την Αριάνα και την Φιλίππα και πήγαν μαζί σε έναν εξωτερικό χώρο μαθαίνοντας εκεί λοιπόν, να φτιάχνουν μουστοκούλουρα.

Χριστίνα Μπόμπα - δίδυμες
Instagram

«Απείχα από τα social media γιατί ήμουν πολύ κουρασμένη! Χρειάστηκα ενάμιση μήνα να συνέλθω»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής I love Σου Κου και το δημοσιογράφο, Αλέξανδρο Ρούτα, παραχώρησε δηλώσεις η Χριστίνα Μπόμπα. Η επιχειρηματίας, ρωτήθηκε για την περίοδο που πήρε την απόφαση να απέχει από τα social media (δείτε την ανάρτηση που είχε κάνει), αλλά και για τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει και έλεγαν πως είναι δεύτερη φορά έγκυος.

Για περίπου ενάμιση μήνα είχε σταματήσει να κάνει αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ξεκουραστεί.

«Απείχα από τα social media γιατί ήμουν πολύ κουρασμένη. Είχα βάλει πάρα πολλά στη λίστα των πράγματων που έχω να κάνω. Σε συνδυασμό με το ότι τώρα έχω και τη μητρότητα, που για μένα είναι η πιο σημαντική προτεραιότητα, οπότε αυτό το κάνω αδιάσπαστα και αφοσιωμένα και λίγο ότι ανακαινίζαμε το σπίτι μας και μετακομίζαμε συνέχεια, έφτασα σε ένα σημείο που κουράστηκα πάρα πολύ. Για αυτό ήθελα να κάνω ένα βήμα πίσω και να επανέλθω με δημιουργική διάθεση. Είχα βάλει στο μυαλό μου πως θα χρειαζόμουν έναν μήνα για να γεμίσω τις μπαταρίες μου, χρειάστηκα ενάμιση», είπε χαρακτηριστικά.

Η απάντηση στα σχόλια περί δεύτερης εγκυμοσύνης

Αφορμή για να ξεσπάσουν οι φήμες πως είναι και πάλι έγκυος είναι μερικές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν (δείτε τες εδώ) και το γεγονός πως μετά από αυτές εκείνη σταμάτησε τις αναρτήσεις.

«Δε ξέρω αν οι ερωτήσεις για το αν είμαι έγκυος έρχονται με το ότι πήρα κιλά. 4 κιλά πήρα, αλλά είχα 6 από την εγκυμοσύνη. Οπότε είμαι συν 10. Εμένα δεν με ενοχλεί η ερώτηση ως γυναίκα, είμαι ανοιχτό βιβλία, τα απαντάω όλα. Αλλά θεωρώ πως είναι μια λάθος ερώτηση να την κάνεις σε μια γυναίκα, γιατί δε ξέρεις τι μπορεί να περνάει», απάντησε σχετικά.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.