Δραματική αποκάλυψη για τις τελευταίες στιγμές του πιλότου στη Βόρεια Εύβοια: Προσπαθούσε να εγκαταλείψει το ελικόπτερο ενώ βυθιζόταν (video)

October 7, 2023


Νεότερες αποκαλύψεις ήρθαν στο «φως» σχετικά με τις τελευταίες στιγμές του χειριστή του ελικοπτέρου που κατέπεσε στη Βόρεια Εύβοια.Όπως γνωστοποίησε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή «Live News», σύμφωνα με στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει ερευνητές της υπόθεσης, φαίνεται πως ο άτυχος πιλότος τη στιγμή της πρόσκρουσης στη θάλασσα, χτύπησε το κεφάλι του στα ταμπλό του ελικοπτέρου.Παρ…

...άλληλα, σύμφωνα με ενδείξεις, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα, ο πιλότος δεν φορούσε το πάνω μέρος της ζώνης και χτυπά στο ταμπλό, με αποτέλεσμα να ζαλιστεί. Προσπάθησε να λύσει τις υπόλοιπες ζώνες και έκανε προσπάθεια να ανοίξει την πόρτα, που δεν είχε ακόμα βυθιστεί. Όπως...

Νεότερες αποκαλύψεις ήρθαν στο «φως» σχετικά με τις τελευταίες στιγμές του χειριστή του ελικοπτέρου που κατέπεσε στη Βόρεια Εύβοια.

Όπως γνωστοποίησε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή «Live News», σύμφωνα με στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει ερευνητές της υπόθεσης, φαίνεται πως ο άτυχος πιλότος τη στιγμή της πρόσκρουσης στη θάλασσα, χτύπησε το κεφάλι του στα ταμπλό του ελικοπτέρου.

Παράλληλα, σύμφωνα με ενδείξεις, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα, ο πιλότος δεν φορούσε το πάνω μέρος της ζώνης και χτυπά στο ταμπλό, με αποτέλεσμα να ζαλιστεί. Προσπάθησε να λύσει τις υπόλοιπες ζώνες και έκανε προσπάθεια να ανοίξει την πόρτα, που δεν είχε ακόμα βυθιστεί. Όπως φαίνεται, η πόρτα τελικά άνοιξε, αλλά λόγω της ζάλης και της πίεσης του νερού, τελικά βυθίζεται και πνίγεται.

Σύμφωνα με τους τεχνικούς και τους πραγματογνώμονες, ένα από τα θέματα που θα τεθεί είναι γιατί δεν είχε πλωτήρες το ελικόπτερο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.