Δεν αντιλήφθηκε κανείς το διαζύγιό του – Τι συνέβη με τον Γιάννη Στάνκογλου και την πρώην σύζυγό του

October 7, 2023


Ο Γιάννης Στάνκογλου είναι ένας καλλιτέχνης, που επιθυμεί να απασχολεί περισσότερο με τα επαγγελματικά και την καριέρα του ως ηθοποιός παρά με την προσωπική του ζωή και τις τελευταίες εξελίξεις στον γάμο του.Πιο αναλυτικά, ο ηθοποιός έχει φέρει δύο παιδιά στη ζωή με την πρώην σύζυγό του, Αλίκη Δανέζη-Κνούτσεν, που είναι σεναριογράφος και σκηνοθέτιδα (δείτε εδώ όσα δεν ξέρετε για εκείνη). Το πρώην …

...ζευγάρι λοιπόν, πήρε χωριστούς δρόμους χωρίς να απασχολήσει τα media.Ο λόγος που ο Γιάννης Στάνκογλου απέκρυψε το διαζύγιό τουΜέσα από τη νέα συνέντευξη, που παραχώρησε ο Γιάννης Στάνκογλου στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και στο Watch Next αναφέρθηκε στους λόγους, που προστάτευσε...

Ο Γιάννης Στάνκογλου είναι ένας καλλιτέχνης, που επιθυμεί να απασχολεί περισσότερο με τα επαγγελματικά και την καριέρα του ως ηθοποιός παρά με την προσωπική του ζωή και τις τελευταίες εξελίξεις στον γάμο του.

Πιο αναλυτικά, ο ηθοποιός έχει φέρει δύο παιδιά στη ζωή με την πρώην σύζυγό του, Αλίκη Δανέζη-Κνούτσεν, που είναι σεναριογράφος και σκηνοθέτιδα (δείτε εδώ όσα δεν ξέρετε για εκείνη). Το πρώην ζευγάρι λοιπόν, πήρε χωριστούς δρόμους χωρίς να απασχολήσει τα media.

Ο λόγος που ο Γιάννης Στάνκογλου απέκρυψε το διαζύγιό του

Μέσα από τη νέα συνέντευξη, που παραχώρησε ο Γιάννης Στάνκογλου στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και στο Watch Next αναφέρθηκε στους λόγους, που προστάτευσε το διαζύγιό του και δεν το ανακοίνωσε αμέσως στα μέσα.

«Δεν υπάρχει λόγος, που δεν μίλησα για τον χωρισμό μου. Οι φίλοι μου, οι κολλητοί μου και οι γνωστοί μου το ήξεραν. Εγώ ήθελα όλο αυτό να προστατευθεί ειδικά για τα παιδιά, γιατί γίνεται όλο αυτό με τον τύπο και πάνε τα παιδιά. Είναι κάτι, που δεν θα ήθελα να το ζήσουν», είπε ο Γιάννης Στάνκογλου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.