«Η Μαιρούλα μας» – Με τρεμάμενη φωνή και βουρκωμένα μάτια ο Γιάννης Βογιατζής για τον θάνατό της Χρονοπούλου

October 7, 2023


Το βράδυ της Παρασκευής (6/10) λίγες ώρες, αφού έγινε γνωστή η είδηση θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο αγαπημένος φίλος και συνάδελφός της, Γιάννης Βογιατζής.Δείτε επίσης: ”Λύγισε” η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στο Στούντιο 4 – Η αποκάλυψη του τελευταίου συντρόφου της Μαίρης ΧρονοπούλουΗ συγκίνηση στη φωνή και στα μάτια του ηθοποιού ήταν εμφανής όση ώρα μίλαγε για την Χ…

...ρονοπούλου περιγράφοντας τόσο τις πτυχές της ως ηθοποιός, όσο και ως φίλη (δείτε εδώ το αντίο της Κατερίνας Καινούργιου).Τα συγκινητικά λόγια του Γιάννη Βογιατζή για τη Μαίρη Χρονοπούλου«Της στέλνουμε την αγάπη μας όλοι εδώ που μας άφησε και πήγε μόνη της και πήγε μόνη της...

Το βράδυ της Παρασκευής (6/10) λίγες ώρες, αφού έγινε γνωστή η είδηση θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο αγαπημένος φίλος και συνάδελφός της, Γιάννης Βογιατζής.

Δείτε επίσης: ”Λύγισε” η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στο Στούντιο 4 – Η αποκάλυψη του τελευταίου συντρόφου της Μαίρης Χρονοπούλου

Η συγκίνηση στη φωνή και στα μάτια του ηθοποιού ήταν εμφανής όση ώρα μίλαγε για την Χρονοπούλου περιγράφοντας τόσο τις πτυχές της ως ηθοποιός, όσο και ως φίλη (δείτε εδώ το αντίο της Κατερίνας Καινούργιου).

Τα συγκινητικά λόγια του Γιάννη Βογιατζή για τη Μαίρη Χρονοπούλου

«Της στέλνουμε την αγάπη μας όλοι εδώ που μας άφησε και πήγε μόνη της και πήγε μόνη της να αποσυρθεί. Έμαθα, ότι έπεσε, γι’ αυτό και πέθανε γι’ αυτό την χάσαμε. Πάθαινε συνέχεια κάτι ατυχήματα. Όλο έπεφτε, όλο κάτι έκανε!

Το ταλέντο της όμως θα μείνει γιατί έχει κάνει κάτι ταινίες εκπληκτικές, έχει πει κάτι τραγούδια μοναδικά γι’ αυτό όλοι την αγαπούσαμε, τη Μαίρη την είχαμε σαν αδερφή μας σαν αδελφή μας, με όλη μας την αγάπη και τον σεβασμό στο έργο της», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Βογιατζής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.