«Ραγίζει» καρδιές ο Στάνκογλου για τη Μαίρη Χρονοπούλου: «Χόρεψε τους και τραγουδά τους εκεί που πας»

October 7, 2023


«Χόρεψε τους και τραγουδά τους εκεί που πας» έγραψε ο Γιάννης Στάνκογλου για το θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου και «ράγισε» καρδιές.Ο Γιάννης Στάνκογλου δημοσίευσε μια εικόνα στην οποία ποζάρει αγκαλιά με την αείμνηστη Μαίρη Χρονοπούλου την οποία και συνόδευσε με την εξής τρυφερή σημείωση. «Καλό ταξίδι αγαπημένη….. Θα μου λείψεις……» έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί την φετινή τηλε…

...οπτική σεζόν στη σειρά «Ναυάγιο» του Mega.«Χόρεψε τους και τραγουδά τους εκεί που πας» κατέληξε ο Γιάννης Στάνκογλου στην τρυφερή αφιέρωση για την Μαίρη Χρονοπούλου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.Δείτε την ανάρτηση«Αντίο, αγαπημένη μας»: Το σπαρακτικό «αντίο» της Φίνος...

«Χόρεψε τους και τραγουδά τους εκεί που πας» έγραψε ο Γιάννης Στάνκογλου για το θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου και «ράγισε» καρδιές.

Ο Γιάννης Στάνκογλου δημοσίευσε μια εικόνα στην οποία ποζάρει αγκαλιά με την αείμνηστη Μαίρη Χρονοπούλου την οποία και συνόδευσε με την εξής τρυφερή σημείωση. «Καλό ταξίδι αγαπημένη….. Θα μου λείψεις……» έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί την φετινή τηλεοπτική σεζόν στη σειρά «Ναυάγιο» του Mega.

«Χόρεψε τους και τραγουδά τους εκεί που πας» κατέληξε ο Γιάννης Στάνκογλου στην τρυφερή αφιέρωση για την Μαίρη Χρονοπούλου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Δείτε την ανάρτηση

«Αντίο, αγαπημένη μας»: Το σπαρακτικό «αντίο» της Φίνος Φιλμ στη Μαίρη Χρονοπούλου

H Φίνος Φιλμ με ένα σπαρακτικό βίντεο είπε το τελευταίο αντίο στη Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία έφυγε σήμερα (6/10) από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών. «Αντίο, αγαπημένη μας» έγραψε χαρακτηριστικά η εταιρεία παραγωγής.

«Κάθε απώλεια από την οικογένεια της Φίνος μας στοιχίζει, όμως είναι κάποιοι αποχωρισμοί που γρατζουνάνε περισσότερο. Η Μαίρη ήταν ένα από τα «παιδιά» μας που με την λάμψη της, το ταλέντο και το ταπεραμέντο της σφράγισε κάθε ρόλο της επάξια.

Οι ρόλοι της επιβλητικοί και δυναμικοί. Η ίδια συναισθηματική και αθεράπευτα ρομαντική. Πέρασε το κατώφλι της Φίνος Φιλμ σε ηλικία 20 ετών και μέχρι το 1970 κατάφερε να μαγέψει τον φακό σε κωμωδίες, δράματα και φαντασμαγορικά μιούζικαλ. Ερμήνευσε με πάθος κόντρα ρόλους, τραγούδησε εμβληματικά άσματα που έμειναν στην ιστορία και ξεπέρασε δύσκολες προκλήσεις που της έφερε η ζωή με αποφασιστικότητα και θέληση.

Η Μαίρη δεν ήταν απλά μια γυναίκα. Ήταν «γυναίκα του γλεντιού» και σύμβολο του ελληνικού κινηματογράφου. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της.

Αντίο, αγαπημένη μας» αναφέρει η ανάρτηση.

Δείτε το βίντεο

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.