«Κατέληξε πριν από λίγα λεπτά…» – Μουδιασμένη η Ελένη Μενεγάκη με την ανακοίνωση για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

October 6, 2023


Νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής 6/10 ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα. Η Μαίρη Χρονοπούλου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών, μέσα από ένα σοκαριστικό ατύχημα που είχε στο ίδιο της το σπίτι, σκορπίζοντας θρήνο και ανείπωτη θλίψη στην οικογένεια, τους φίλους, αλλά και τους θαυμαστές της.Η δημοσιογράφος του MEGA και της εκπομπής “Ελένη”, Δέσποινα Γεωργιάδου, μετέφερα στον αέρα, με την Ελένη Μενεγάκη να …

...ακούει έντρομη τα λόγια της."Παγωμένη" η Ελένη Μενεγάκη με την ανακοίνωση για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου«Η αγαπημένη ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου δεν κατάφερε να βγει νικήτρια και από αυτή τη μάχη. Κατέληξε πριν από λίγα λεπτά στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Ευαγγελισμού....

Νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής 6/10 ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα. Η Μαίρη Χρονοπούλου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών, μέσα από ένα σοκαριστικό ατύχημα που είχε στο ίδιο της το σπίτι, σκορπίζοντας θρήνο και ανείπωτη θλίψη στην οικογένεια, τους φίλους, αλλά και τους θαυμαστές της.

Η δημοσιογράφος του MEGA και της εκπομπής “Ελένη“, Δέσποινα Γεωργιάδου, μετέφερα στον αέρα, με την Ελένη Μενεγάκη να ακούει έντρομη τα λόγια της.

“Παγωμένη” η Ελένη Μενεγάκη με την ανακοίνωση για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Η αγαπημένη ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου δεν κατάφερε να βγει νικήτρια και από αυτή τη μάχη. Κατέληξε πριν από λίγα λεπτά στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Ευαγγελισμού. Να θυμίσουμε ότι πριν από μερικές ημέρες είχε ατύχημα μέσα στο σπίτι της στην Παιανία. Είχε πέσει και είχε χτυπήσει στο κεφάλι, είχε μεγάλο αιμάτωμα και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να βγει νικήτρια. Ήταν γεννημένη το 1933, 16 Ιουλίου στην Αθήνα. Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπισε πολλά προβλήματα υγείας, ήταν πολύ επιβαρυμένος ο οργανισμός της. Δυστυχώς η αγαπημένης μας σε όλους ηθοποιός έφυγε σήμερα από τη ζωή», είπε η ρεπόρτερ.

Δείτε επίσης: Η επιθυμία για την κηδεία της – Που αφήνει την διαθήκη της

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.