«Διαγνώστηκα με συναισθηματική κακοποίηση, με τη βούλα» – Η εξομολόγηση της Ελεονώρας Μελέτη για τα κακά παιδιά της ελληνικής τηλεόρασης

October 6, 2023


Την Παρασκευή (6/10) η Ελεωνόρα Μελέτη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή ”Ελένη” με την παρουσιάστρια να παραθέτει στην Ελένη Μενεγάκη μια εξομολογητική και από καρδιάς συνέντευξη.Ανάμεσα στα όσα είπε η παρουσιάστρια μεγάλο ενδιαφέρον είχε η εξομολόγησή της σχετικά με μία δήλωση, που είχε κάνει στην εκπομπή της πριν από λίγες ημέρες σχολιάζοντας ”Τα κακά παιδιά της ελληνικής τηλεόρασης”.Έτσι λοιπόν,…

... αυτή τη φορά η Ελεωνόρα Μελέτη με εξομολογητική διάθεση παραδέχτηκε, πως το 2008 μετά από πίεση, που υπέστη από πρόσωπα του χώρου διαγνώστηκε από ειδικό με συναισθηματική κακοποίηση.Δείτε επίσης: «Chanel, νύχι, σούσι, μαλλί, δίαιτα» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από την Ελεονώρα Μελέτη στο...

Την Παρασκευή (6/10) η Ελεωνόρα Μελέτη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή ”Ελένη” με την παρουσιάστρια να παραθέτει στην Ελένη Μενεγάκη μια εξομολογητική και από καρδιάς συνέντευξη.

Ανάμεσα στα όσα είπε η παρουσιάστρια μεγάλο ενδιαφέρον είχε η εξομολόγησή της σχετικά με μία δήλωση, που είχε κάνει στην εκπομπή της πριν από λίγες ημέρες σχολιάζοντας ”Τα κακά παιδιά της ελληνικής τηλεόρασης”.

Έτσι λοιπόν, αυτή τη φορά η Ελεωνόρα Μελέτη με εξομολογητική διάθεση παραδέχτηκε, πως το 2008 μετά από πίεση, που υπέστη από πρόσωπα του χώρου διαγνώστηκε από ειδικό με συναισθηματική κακοποίηση.

Δείτε επίσης: «Chanel, νύχι, σούσι, μαλλί, δίαιτα» – Ασύλληπτο ξέσπασμα από την Ελεονώρα Μελέτη στο Instagram

Η εξομολόγηση της Ελεωνόρας Μελέτη για την συναισθηματική κακοποίηση που υπέστη

«Σαφώς και δε θα σου πω ποια είναι τα κακά παιδιά και δε θα στα πω γιατί μέχρι να τελειώσει η εκπομπή σου, εγώ θα τσεπώσω 2-3 αγωγές για συκοφαντική δυσφήμιση από τα κακά παιδιά. Είναι τέτοιο το πλαίσιο του νόμου, κι αυτό θα πρέπει να το κοιτάξουμε όλοι μας, που αφήνει εντελώς εκτεθειμένο οποιονδήποτε υφίσταται μια συμπεριφορά πέραν της αυταπόδεικτης.

Το 2008 διαγνώστηκα με συναισθηματική κακοποίηση, με τη βούλα. Εννοώ ότι πήγα σε έναν ειδικό, ζώντας μία πολύ δύσκολη κατάσταση, ζήτησα βοήθεια. Δεν αισθανόμουν καθόλου καλά με τον εαυτό μου, είχα κρίσεις πανικού, ένιωθα αποτυχημένη και τελειωμένη. Δεν είχα ξεμπερδέψει ακόμα με τον Πρωινό καφέ. Αναζήτησα βοήθεια, νομίζοντας ότι έχω κατάθλιψη

Εγώ ήμουν ένα παιδί που ήταν η χαρά της ζωής. Μετά από ένα διάστημα συνεδριών με τον ειδικό, μου είπε ότι δεν έχω κατάθλιψη, αλλά έχω κάτι σοβαρό και ύπουλο, ότι έχω υποστεί χρόνια συναισθηματική κακοποίηση από ανθρώπους του χώρου, τους οποίους ό,τι κι αν μου λες θα τους θεωρώ πάντα κακά παιδιά», είπε η Ελεωνόρα Μελέτη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.