Γιάννης Ιωαννίδης: Βουβός πόνος στο τελευταίο «αντίο» για τον σπουδαίο κόουτς μετά την αποθέωση στο «Αλεξάνδρειο» – Σπαραγμός από την κόρη και τη σύζυ…

October 6, 2023


Το τελευταίο αντίο λένε σήμερα (6/10) συγγενείς, φίλοι αλλά και φίλαθλοι στον εμβληματικό προπονητή του ελληνικού μπάσκετ, Γιάννη Ιωαννίδη.Το φέρετρο με τη σορό του – σκεπασμένο με τη σημαία του Άρη – έφτασε, μέσα σε αποθέωση από τον κόσμο, λίγο πριν τις 4 το απόγευμα στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, προκειμένου να αποχαιρετισουν όλοι μαζί τον “Ξανθό” στο γήπεδο που δόξασε και δοξάστηκε, πριν την ταφή του…

... στα κοιμητήρια Θέρμης. Γύρω στις 4:30 η σορός έφτασε στο Κοιμητήριο για την εξόδιο ακολουθία.Δείτε επίσης: Συντετριμμένος ο Νίκος Γκάλης: Κατέρρευσε στην κηδεία του Γιάννη Ιωαννίδη - Τα σπαρακτικά του λόγιαΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜΣυντετριμμένες βγήκαν από το όχημα που...

Το τελευταίο αντίο λένε σήμερα (6/10) συγγενείς, φίλοι αλλά και φίλαθλοι στον εμβληματικό προπονητή του ελληνικού μπάσκετ, Γιάννη Ιωαννίδη.

Το φέρετρο με τη σορό του – σκεπασμένο με τη σημαία του Άρη – έφτασε, μέσα σε αποθέωση από τον κόσμο, λίγο πριν τις 4 το απόγευμα στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, προκειμένου να αποχαιρετισουν όλοι μαζί τον “Ξανθό” στο γήπεδο που δόξασε και δοξάστηκε, πριν την ταφή του στα κοιμητήρια Θέρμης. Γύρω στις 4:30 η σορός έφτασε στο Κοιμητήριο για την εξόδιο ακολουθία.

Δείτε επίσης: Συντετριμμένος ο Νίκος Γκάλης: Κατέρρευσε στην κηδεία του Γιάννη Ιωαννίδη – Τα σπαρακτικά του λόγια

Ο Γκάλης στην κηδεία του Γιάννη Ιωαννίδη
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ

Συντετριμμένες βγήκαν από το όχημα που τις μετέφερε στο Κοιμητήριο, η κόρη του και η σύζυγός του, Γιούλα. Στο Κοιμητήριο Θέρμης βρέθηκε και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης για να πει το τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Ιωαννίδη.

«Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη Ιωαννιδη, ενός από τους πατέρες του ελληνικού μπάσκετ που με τις προσπάθειές του, ιδιαίτερα με τα τρία συνεχόμενα Final Four του Άρη, στα οποία πρωταγωνίστησε σαν προπονητής, ενέγραψε στη γενιά μας, στο dna μας την αγάπη για το μπάσκετ. Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ, γιατί αυτός, ο Νίκος Γκάλης, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, αυτή η γενιά, ήταν αυτοί που έκαναν τον ελληνικό λαό να αγαπήσει αυτό το άθλημα».

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν όταν έφτασε στο Αλεξάνδρειο το όχημα που μετέφερε την οικογένεια του Γιάννη Ιωαννίδη, με τη γυναίκα του, Γιούλα, να χαιρετάει τους φιλάθλους.

Η σύζυγος του Γιάννη Ιωαννίδη στην κηδεία του
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ

Στο μεταξύ, η ομάδα μπάσκετ του Άρη, μετά την άφιξη του φερέτρου, σήκωσε τα κύπελλα που έχει κατακτήσει ο Γιάννης Ιωαννίδης με την ομάδα και στη συνέχεια οι παίκτες άφησαν λουλούδια πάνω στο φέρετρο.

Αντί στεφάνων, η οικογένεια του Γιάννη Ιωαννίδη ζήτησε από όποιον το επιθυμεί να καταθέσει τα χρήματα στη Σχολή Τυφλών Θεσσαλονίκης

«Η απώλεια του Γιάννη Ιωαννίδη συγκλόνισε το πανελλήνιο και φυσικά την οικογένεια του ΑΡΗ. Λίγο πριν συνοδευτεί στην τελευταία κατοικία του, δεν είναι δυνατόν να μην επισκεφθεί για τελευταία φορά το «σπίτι» του. Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea καλεί τους φίλους της ομάδας αύριο στις 15:30 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, για να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τον ανυπέρβλητο «Ξανθό», η σορός του οποίου θα βρεθεί στο γήπεδο που δόξασε και δοξάστηκε, πριν την ταφή του στα κοιμητήρια Θέρμης.

Κηδεία Γιάννη Ιωαννίδη
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ

Το «παρών» στο Αλεξάνδρειο θα δώσουν η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea, σύσσωμη η ομάδα μας, καθώς και παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές που συνέδεσαν το όνομά τους με τον Γιάννη Ιωαννίδη. Όλοι στο «Παλέ» για να αποχαιρετήσουμε τον θρυλικό «Ξανθό» όπως του αξίζει, στο “σπίτι» του!”», αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.