Μαίρη Χρονοπούλου: Το ιατρικό ανακοινωθέν του Ευαγγελισμού για τον θάνατο της ηθοποιού

October 6, 2023


Το μεσημέρι της Παρασκευής (6/10) η Μαίρη Χρονοπούλου έχασε τη μάχη με τη ζωή μετά από ένα ατύχημα, που είχε η σπουδαία ηθοποιός με αποτέλεσμα να της προκαλέσει σοβαρό αιμάτωμα στον εγκέφαλο.Τις ημέρες, που η Μαίρη Χρονοπούλου πάλεψε να κρατηθεί στη ζωή νοσηλεύτηκε στον Ευαγγελισμό με το νοσοκομείο να βγάζει ιατρικό ανακοινωθέν λίγο μετά την ανακοίνωση της δυσάρεστης είδησης.Δείτε επίσης: Μαίρη Χρ…

...ονοπούλου: Η επιθυμία για την κηδεία της - Που αφήνει την διαθήκη τηςΗ ανακοίνωση του Ευαγγελισμού για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου«Σήμερα 06/10/2023, και ώρα 14:12 μμ κατέληξε η γνωστή ηθοποιός ΜΑΙΡΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου μας, στην οποία...

Το μεσημέρι της Παρασκευής (6/10) η Μαίρη Χρονοπούλου έχασε τη μάχη με τη ζωή μετά από ένα ατύχημα, που είχε η σπουδαία ηθοποιός με αποτέλεσμα να της προκαλέσει σοβαρό αιμάτωμα στον εγκέφαλο.

Τις ημέρες, που η Μαίρη Χρονοπούλου πάλεψε να κρατηθεί στη ζωή νοσηλεύτηκε στον Ευαγγελισμό με το νοσοκομείο να βγάζει ιατρικό ανακοινωθέν λίγο μετά την ανακοίνωση της δυσάρεστης είδησης.

Δείτε επίσης: Μαίρη Χρονοπούλου: Η επιθυμία για την κηδεία της – Που αφήνει την διαθήκη της

Η ανακοίνωση του Ευαγγελισμού για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Σήμερα 06/10/2023, και ώρα 14:12 μμ κατέληξε η γνωστή ηθοποιός ΜΑΙΡΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου μας, στην οποία νοσηλευόταν από 02/10/2023. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της», γράφει η ανακοίνωση του Ευαγγελισμού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.