Ποιο στήθος αρέσει στους άντρες! Λίγο πολύπλοκο το θέμα!

October 6, 2020


Ένα ερώτημα που όλες κάποια στιγμή έχουμε διατυπώσει· μια απορία που σε όλες λίγο – πολύ έχει δημιουργηθεί ένα ζήτημα στο οποίο σίγουρα δεν μπορεί να δοθεί μία απάντηση – πόσο μάλλον από μία γυναίκα.Α…


Ένα ερώτημα που όλες κάποια στιγμή έχουμε διατυπώσει· μια απορία που σε όλες λίγο – πολύ έχει δημιουργηθεί ένα ζήτημα στο οποίο σίγουρα δεν μπορεί να δοθεί μία απάντηση – πόσο μάλλον από μία γυναίκα.

Αφού οι απόψεις ποικίλουν από άνδρα σε άνδρα, ενώ ακόμη και στον ίδιο άνδρα μπορεί κανείς να διαπιστώσει διαφορετικές προτιμήσεις ανά τα χρόνια (άλλο στήθος να του άρεσε όταν ήταν 15 ετών, άλλο στην ηλικία των 45, για παράδειγμα).

Λαμβάνοντας ως δεδομένη την ποικιλομορφία των αποκρίσεων στην ερώτηση «Τι στήθος αρέσει στους άντρες;», εμείς θα προσπαθήσουμε να αποτυπώσουμε την κοινή συνιστώσα τους, την άποψη / προτίμηση του μέσου άνδρα, ή τουλάχιστον τη γνώμη που εμείς έχουμε αναφορικά με το ποιο γυναικείο στήθος παρατηρούμε πως τείνει να είναι πιο ποθητό από τον ανδρικό πληθυσμό.

Τι στήθος αρέσει στους άντρες αναφορικά με το σχήμα του;

Μερικές γυναίκες έχουν πιο «τριγωνικούς» μαστούς, ενώ άλλες περισσότερο στρογγυλεμένους. Οι προτιμήσεις των ανδρών για το σχήμα του γυναικείου στήθους το οποίο θεωρούν περισσότερο σαγηνευτικό και σeξι φαίνεται να οδηγούν σε μία κοινή παραδοχή του πιο στρογγυλού σχήματος.

Βέβαια, ας μην ξεχνάμε το ρόλο που παίζει η σύγχρονη πραγματικότητα, τα πρότυπα και η μόδα γενικότερα, στο σχήμα του στήθους που θεωρείται ωραιότερο.

Γιατί, αν ρίξουμε μια ματιά στα σουτιέν που υπήρχαν στο εμπόριο προ δεκαετιών, που ήταν κάπως μυτερά στο εμπρόσθιο τμήμα τους, μπορούμε να συνάγουμε το συμπέρασμα ότι τότε ήταν πιο όμορφο το μη στρογγυλεμένο στήθος στη γυναίκα.

Τι στήθος αρέσει στους άντρες αναφορικά με το πόσο στητό είναι;

Η απάντηση στο ανωτέρω ερώτημα πιστεύουμε ότι έγκειται στην έννοια του μέτρου. Τι εννοούμε; Ότι οι άνδρες μάλλον προτιμούν ναι μεν ένα στητό στήθος, που να μην κρεμάει εντελώς ως αποτέλεσμα παντελούς έλλειψης εκγύμνασης και παρατεταμένης ανθυγιεινής διατροφής, δε φαίνεται όμως να θέλγονται και τόσο από ένα εμφανώς χειρουργημένο, φουσκωμένο και αισθητά εξυψωμένο στήθος που ακόμη και χωρίς στηθόδεσμο διατηρείται… στα ύψη.

Μπορεί το μη κρεμασμένο στήθος να μην είναι ιδιαίτερα θελκτικό, ωστόσο δύο μαστοί που έχουν περάσει από χειρουργείο και έχουν πάρει… την ανιούσα δε δείχνουν σε καμία περίπτωση φυσικοί, ενώ δεν είναι λίγοι οι άνδρες που δηλώνουν πως το πολύ – πολύ να παρέμεναν στον να κοιτούν ένα τέτοιο στήθος κι όχι στο να επιθυμούν να το αγγίξουν ή ο,τιδήποτε άλλο. Το φυσικό (ή το ελαφρώς «πειραγμένο») γυναικείο στήθος βρίσκεται κάπου στο ενδιάμεσο, όπως είπαμε κι εξ αρχής· είναι τόσο στητό όσο να μη φαίνεται κρεμασμένο!

Τι στήθος αρέσει στους άντρες αναφορικά με το πόσο γuμνασμένο είναι;

Με την τοπική εκγύμναση των μυών στο στήθος, καθώς επίσης και με ένα συνολικό πρόγραμμα γuμναστικής (το οποίο δεν είναι απαραίτητο να εστιάζεται μόνο στην περιοχή του στήθους) μπορεί η καθεμία από εμάς να κάνει το στήθος της πιο στητό και πιο όμορφο.

Στο κλείσιμο της παρούσης παραγράφου μάλιστα, θα σας δώσουμε κι ορισμένες ασκήσεις για να αποκτήσετε ένα τέλειο και καλοσχηματισμένο στήθος! Το ερώτημα που γεννάται εν προκειμένω, όμως, είναι το εξής: αρέσει στους άνδρες το γυναικείο στήθος που είναι γuμνασμένο και, εάν ναι, πόσο γuμνασμένο πρέπει να είναι το τελευταίο προκειμένου να καθίσταται ωραίο στα μάτια τους;

Κατ’ εμάς, οι περισσότεροι άνδρες δε θέλγονται από ένα στήθος υπερβολικά γuμνασμένο, ένα γυναικείο στήθος στο οποίο μπορεί κανείς με ευκολία να διακρίνει μύες και γράμμωση. Ένα τέτοιο στήθος ίσως να αρέσει περισσότερο σε άτομα που ασχολούνται πολύ με το bodybuilding, παραδείγματος χάριν.

Ωστόσο, επειδή η γuμναστική (σε συνδυασμό πάντοτε με την ισορροπημένη διατροφή) βοηθάει – εκτός των άλλων – και στην ανόρθωση και στον καλύτερο σχηματισμό του γυναικείου στήθους, έχουμε την πεποίθηση πως οι πιο πολλοί άνδρες θα ήθελαν η σύντροφός τους να γuμνάζεται τόσο όσο θα απαιτείτο προκειμένου να διατηρεί εξίσου στητό και καλοσχηματισμένο το εν λόγω… προσόν της!

πηγή

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.