Λαρισαίος μερακλής τρέλανε πανέμορφη αστυνομικό στη Βραζιλία: «Κοριτσάρα μου θα σε πάρω στην Ελλάδα, με τις χειροπέδες παρέα»

October 5, 2023


Ένας Λαρισαίος μπουζουξής τρέλανε τη Βραζιλία και συγκεκριμένα το Σάο Πάολο με τις πενιές του και έχει γίνει viral στο διαδίκτυο. !function(v,t,o){var a=t.createElement(“script”);a.src=”https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js”,a.setAttribute(“fetchpriority”,”high”);var r=v.top;r.document.head.appendChild(a),v.self!==v.top&&(v.frameElement.style.cssText=”width:0px!important;height…

...t:0px!important;"),r.aries=r.aries||{},r.aries.v1=r.aries.v1||{commands:[]};var c=r.aries.v1;c.commands.push((function(){var t=v.frameElement||"#_vidverto-3e9edbfd85b22134d4f6119e89cf0d6c";c.mount("9058",t,{width:720,height:405})}))}(window,document); Ειδικότερα, ο Δημήτρης Κατσιούρας βρέθηκε στη Βραζιλία, καλεσμένος από τον ελληνισμό του Σάο Πάολο και πρόσφερε σε όλους τους παρευρισκόμενους...

Ένας Λαρισαίος μπουζουξής τρέλανε τη Βραζιλία και συγκεκριμένα το Σάο Πάολο με τις πενιές του και έχει γίνει viral στο διαδίκτυο.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Κατσιούρας βρέθηκε στη Βραζιλία, καλεσμένος από τον ελληνισμό του Σάο Πάολο και πρόσφερε σε όλους τους παρευρισκόμενους μια ξεχωριστή βραδιά με τις πενιές τους.

Ο Λαρισαίος Μπουζουξής τρέλανε γυναίκα αστυνομικό στη Βραζιλία

Όπως υπογράμμισε σε ανάρτησή του «Καλεσμένος λοιπόν από τον Ελληνισμό του Σάο Πάολο έζησα μια φανταστική, συγκινητική βραδιά. Έλληνες και Βραζιλιάνοι μας αγκάλιασαν και μας τίμησαν απίστευτα! Η περιοδεία στην Βραζιλία συνεχίζεται με τρέλα!».

Στο κέντρο του Σάο Πάολο, όπου βρέθηκε με το μπαγλαδάκι του, είναι περιτριγυρισμένος από Βραζιλιάνους αστυνομικούς και τους παίζει ένα παλιό ρεμπέτικο τραγούδι, «Τούτοι οι μπάτσοι που `ρθαν τώρα».

Οι αστυνομικοί προφανώς δεν καταλαβαίνουν τους στίχους και δείχνουν να το απολαμβάνουν, με τον Δημήτρη Κατσιούρα να τους λέει «φτάνει δεν είναι και για χόρταση… Μην μας πάρουν και μέσα!».

Λίγη ώρα μετά, έδωσε το μπαγλαμαδάκι του σε μια αστυνομικό για να παίξει και της επισημαίνει «έχεις και το νυχάκι το ωραίο το κόκκινο, με εμπνέεις. Αστυνομικός στο Σάο Πάολο παίζει μπαγλαμά στο κεντρικότερο σημείο της πόλης. Αυτό δεν ξανά έγινε. Κοριτσάρα μου θα σε πάρω Ελλάδα εσένα. Εκεί με τις χειροπέδες παρέα να είμαστε».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.