Μητσοτάκης από Γρανάδα: «Θα εισηγηθούμε την αύξηση των πόρων κατά τουλάχιστον 2,5 δις ευρώ» – Σε πρώτο πλάνο μεταναστευτικό και φυσικές καταστοφές (video)

October 5, 2023


Έναν θεσμό που επιτρέπει σε όλες τις χώρες της ευρωπαϊκής ηπείρου να συζητούν φλέγοντα ζητήματα χαρακτήρισε την Ευρωπαϊκή Πολιτική Κοινότητα ο Κυριάκος Μητσοτάκης φτάνοντας στη Γρανάδα.Ο πρωθυπουργός, προσερχόμενος στη Σύνοδο, τόνισε ότι «αύριο θα έχουμε την ευκαιρία στο Έκτακτο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο να συζητήσουμε μια σειρά από κρίσιμα ζητήματα σχετικά με τη στρατηγική κατεύθυνση της Ευρώπης και τι…

...ς άμεσες προτεραιότητες, τις οποίες πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Θα συζητήσουμε τις προκλήσεις στο μέλλον, στο μέτωπο της μετανάστευσης. Θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου για το γεγονός ότι επιτεύχθηκε επί της αρχής συμφωνία στο Συμβούλιο για τον κανονισμό της μετανάστευσης...

Έναν θεσμό που επιτρέπει σε όλες τις χώρες της ευρωπαϊκής ηπείρου να συζητούν φλέγοντα ζητήματα χαρακτήρισε την Ευρωπαϊκή Πολιτική Κοινότητα ο Κυριάκος Μητσοτάκης φτάνοντας στη Γρανάδα.

Ο πρωθυπουργός, προσερχόμενος στη Σύνοδο, τόνισε ότι «αύριο θα έχουμε την ευκαιρία στο Έκτακτο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο να συζητήσουμε μια σειρά από κρίσιμα ζητήματα σχετικά με τη στρατηγική κατεύθυνση της Ευρώπης και τις άμεσες προτεραιότητες, τις οποίες πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Θα συζητήσουμε τις προκλήσεις στο μέλλον, στο μέτωπο της μετανάστευσης. Θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου για το γεγονός ότι επιτεύχθηκε επί της αρχής συμφωνία στο Συμβούλιο για τον κανονισμό της μετανάστευσης και του ασύλου, μια σημαντική ανακούφιση για τις χώρες πρώτης υποδοχής».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.