Φάρμα: ”Λύγισε” και ξέσπασε σε κλάματα ο Σπύρος Πολύζος – «Για μένα προσωπικά είναι μια μάχη»

October 4, 2023


Η Φάρμα αποτελεί ένα ριάλιτι επιβίωσης με του συμμετέχοντες υπογράφοντας να μπουν στο παιχνίδι να έχουν αποδεχτεί, πως για όσο διάστημα παραμείνουν μέσα δε θα έχουν καμία επαφή με τα αγαπημένα του πρόσωπα.Για κάποιους η συνθήκη αυτή είναι πιο εύκολη και για άλλους λιγότερο εύκολη με τον Σπύρο Πολύζο να ξεσπάσει σε κλάματα την Τρίτη (3/10), καθώς ζορίζεται πολύ με το να μην έχει καμία επικοινωνία μ…

...ε τον έξω κόσμο και όσους αγαπάει.Δείτε επίσης: Φάρμα: «Ας φύγει αυτή τη στιγμή!» - Πισώπλατες μαχαιριές για τον Άγγελο ΣουλιώτηΟ λόγος που ξέσπασε σε κλάματα ο Σπύρος Πολύζος στη Φάρμα«Το να μη βλέπεις την οικογένειά σου και τον δικό σου άνθρωπο είναι πολύ δύσκολο. Το πιο δύσκολο...

Η Φάρμα αποτελεί ένα ριάλιτι επιβίωσης με του συμμετέχοντες υπογράφοντας να μπουν στο παιχνίδι να έχουν αποδεχτεί, πως για όσο διάστημα παραμείνουν μέσα δε θα έχουν καμία επαφή με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Για κάποιους η συνθήκη αυτή είναι πιο εύκολη και για άλλους λιγότερο εύκολη με τον Σπύρο Πολύζο να ξεσπάσει σε κλάματα την Τρίτη (3/10), καθώς ζορίζεται πολύ με το να μην έχει καμία επικοινωνία με τον έξω κόσμο και όσους αγαπάει.

Δείτε επίσης: Φάρμα: «Ας φύγει αυτή τη στιγμή!» – Πισώπλατες μαχαιριές για τον Άγγελο Σουλιώτη

Ο λόγος που ξέσπασε σε κλάματα ο Σπύρος Πολύζος στη Φάρμα

«Το να μη βλέπεις την οικογένειά σου και τον δικό σου άνθρωπο είναι πολύ δύσκολο. Το πιο δύσκολο για εμένα προσωπικά είναι όταν σταματάς να βλέπεις τον άνθρωπό σου. Σταματάς να μαθαίνεις για τον ίδιο και προπάντων σταματάς να τον ακούς. Για μένα προσωπικά είναι μια μάχη», είπε ο Σπύρος Πολύζος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.