Μαθεύτηκε πριν από λίγο: Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Δασκαλάκη, η φωτό στο νοσοκομείο και η συγκινητική ανάρτηση

October 4, 2023


Ο Γιώργος Δασκαλάκης περνάει δύσκολες ώρες, καθώς νοσηλεύεται ξανά στο νοσοκομείο, δίνοντας μάχη με τον καρκίνο.Ειδικότερα, ο τραγουδιστής νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμό, παλεύοντας με τον καρκίνο και δημοσίευσε μία φωτογραφία από το κρεβάτι στο προφίλ του στο facebook και τη συνόδευσε με τη λεζάντα «Καλησπέρα Αγάπες μου!!! Π@@@@@ καρκίνε είσαι τελικά καλός παίκτης… έχεις πάρει προβάδισμα …

...-box-3-0');}Ειδικότερα, ο τραγουδιστής νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμό, παλεύοντας με τον καρκίνο και δημοσίευσε μία φωτογραφία από το κρεβάτι στο προφίλ του στο facebook και τη συνόδευσε με τη λεζάντα «Καλησπέρα Αγάπες μου!!! Π@@@@@ καρκίνε είσαι τελικά καλός παίκτης… έχεις...

Ο Γιώργος Δασκαλάκης περνάει δύσκολες ώρες, καθώς νοσηλεύεται ξανά στο νοσοκομείο, δίνοντας μάχη με τον καρκίνο.

Ειδικότερα, ο τραγουδιστής νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμό, παλεύοντας με τον καρκίνο και δημοσίευσε μία φωτογραφία από το κρεβάτι στο προφίλ του στο facebook και τη συνόδευσε με τη λεζάντα «Καλησπέρα Αγάπες μου!!! Π@@@@@ καρκίνε είσαι τελικά καλός παίκτης… έχεις πάρει προβάδισμα νομίζεις εεεε??? Μπορεί… Αλλά είμαι και εγώ καλός όμως… θα φανεί σε λίγο στο χειροκρότημα!!! Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας!!! ΑΜΗΝ».

Το σχόλιο της συντρόφου του Γιώργου Δασκαλάκη

Η σύντροφός του, Μαρία Ντινώρη σχολίασε τη ανάρτησή του, υπογραμμίζοντας «Ζωή μου τίποτα δεν έχει τελειώσει. ΕΣΥ έχεις τον τελευταίο λόγο!!!! Σ αγαπώ και η αγάπη κάνει θαύματα!!! Ζήσε… είσαι ήδη νικητής…σε χρειάζομαι κοντά μου ακούς;».

Η νέα φωτογραφία που ανάρτησε ο Γιώργος Δασκαλάκης

Δασκαλάκης

Γ. Δασκαλάκης: «Είχα απογοητευτεί, έλεγα στους δικούς μου… ετοιμάστε με»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.