ΣΚΑΙ: Το άσχημο πρόσωπο της Χατζηπαντέλη πίσω από τις κάμερες – Εκτός από το My Style Rocks;

October 3, 2023


Χλωμό φαίνεται πως είναι το τηλεοπτικό μέλλον της Σοφίας Χατζηπαντέλη όσον αφορά την θέση της στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής του My Style Rocks αλλά και της γενικής της συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.Σύμφωνα με πληροφορίες της Τίνας Μεσσαροπούλου στην σημερινή 3/10 εκπομπή Happy Day οι ιθύνοντες του σταθμού είναι αρκετά δυσαρεστημένη με την συνεργασία τους και ψάχνουν ποιο πρόσωπο …

...θα την αντικαταστήσει. Οι αποκαλύψεις της Τίνας για την Χατζηπαντέλη«Προβληματική ήταν επίσης και η συνεργασία του STAR με την Χατζηπαντέλη γι' αυτό και ξεκίνησε και μετά την χάσαμε. Πληροφορίες λένε ότι είχαν αναστενάξει τα μακιγιάζ, έμπαινε η Χατζηπαντέλη μέσα τα πέταγε όλα...

Χλωμό φαίνεται πως είναι το τηλεοπτικό μέλλον της Σοφίας Χατζηπαντέλη όσον αφορά την θέση της στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής του My Style Rocks αλλά και της γενικής της συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Τίνας Μεσσαροπούλου στην σημερινή 3/10 εκπομπή Happy Day οι ιθύνοντες του σταθμού είναι αρκετά δυσαρεστημένη με την συνεργασία τους και ψάχνουν ποιο πρόσωπο θα την αντικαταστήσει.

Οι αποκαλύψεις της Τίνας για την Χατζηπαντέλη

«Προβληματική ήταν επίσης και η συνεργασία του STAR με την Χατζηπαντέλη γι’ αυτό και ξεκίνησε και μετά την χάσαμε. Πληροφορίες λένε ότι είχαν αναστενάξει τα μακιγιάζ, έμπαινε η Χατζηπαντέλη μέσα τα πέταγε όλα κάτω. Έβρισκε αφορμές και δημιουργούσε ιστορίες. Φαίνεται, λοιπόν, ότι κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ. Πέρα από το γεγονός ότι για να τα πει πρέπει να τα γράψει ή να τα διαβάσει, αυτά που μπορεί να διαβάσει, πέρα από την άσχημη κι έντονη συμπεριφορά που έχει πολλές φορές bakcstage, δεν είναι αυτό που περίμεναν οπότε φαίνεται πως γίνονται συζητήσεις κι επικοινωνία και με άλλα πρόσωπα που θα μπορούσαν να την αντικαταστήσουν, πολύ δυνατά ονόματα», είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.