Έναν χρόνο μετά το γάμο & το μωράκι τους: Χαρές ξανά για Σπυροπούλου-Σταθοκωστόπουλο, το μοιράστηκαν με 1 φωτο

October 3, 2023


Ένα χρόνο γάμου έκλεισαν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το γάμο τους.Στις 2 Οκτωβρίου 2022 το ζευγάρι παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα στο δημαρχείο Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης, λίγο πριν γίνουν για πρώτη φορά γονείς.Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέλεξε λευκό φόρεμα Celia Kritharioti με ιδιαίτερες λεπτομέρειες, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε…

... ένα μεγάλο γεύμα με τις οικογένειες του ζευγαριού.Ένα χρόνο μετά και η παρουσιάστρια με τον επιχειρηματία βιώνουν μια νέα καθημερινότητα δίπλα στον γιο τους Βλάσση.Σήμερα, Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναδημοσίευσε στο instagram φωτογραφίες από τον πολιτικό...

Ένα χρόνο γάμου έκλεισαν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το γάμο τους.

Στις 2 Οκτωβρίου 2022 το ζευγάρι παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα στο δημαρχείο Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης, λίγο πριν γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέλεξε λευκό φόρεμα Celia Kritharioti με ιδιαίτερες λεπτομέρειες, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ένα μεγάλο γεύμα με τις οικογένειες του ζευγαριού.

Ένα χρόνο μετά και η παρουσιάστρια με τον επιχειρηματία βιώνουν μια νέα καθημερινότητα δίπλα στον γιο τους Βλάσση.

Σήμερα, Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναδημοσίευσε στο instagram φωτογραφίες από τον πολιτικό της γάμο.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.