Fame Story: Άλλοι το περίμεναν και άλλοι όχι – Οι 3 πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

October 3, 2023


Το Fame story έχει επιστρέψει και επίσημα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με τους 16 παίκτες, που μπήκαν στο σπίτι της ακαδημίας να έρχονται αντιμέτωποι με την συγκατοίκηση και τα μαθήματα, που θα έχουν καθημερινά.Τη Δευτέρα (2/10) είδαμε το μάθημα της Ηρώς κρίνοντας τους διαγωνιζόμενους για το πρώτο τους live, κάτι που έφερε δάκρυα και συγκίνηση. Στη συνέχεια, η Ηρώ τους ανακοίνωσε, πως οι κριτές μ…

...ε βάση το πρώτο live αποφάσισαν να βγουν οι τρεις πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση.Οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Fame StoryΑπό σήμερα λοιπόν μέχρι το 2ο live της Παρασκευής (7/10) ανοίγουν οι γραμμές με το κοινό να ψηφίζει ανάμεσα σε: Στράτο Τζώρτζη, Δημήτρη Σόφη και Μέγκαν.Η...

Το Fame story έχει επιστρέψει και επίσημα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με τους 16 παίκτες, που μπήκαν στο σπίτι της ακαδημίας να έρχονται αντιμέτωποι με την συγκατοίκηση και τα μαθήματα, που θα έχουν καθημερινά.

Τη Δευτέρα (2/10) είδαμε το μάθημα της Ηρώς κρίνοντας τους διαγωνιζόμενους για το πρώτο τους live, κάτι που έφερε δάκρυα και συγκίνηση. Στη συνέχεια, η Ηρώ τους ανακοίνωσε, πως οι κριτές με βάση το πρώτο live αποφάσισαν να βγουν οι τρεις πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Fame Story

Από σήμερα λοιπόν μέχρι το 2ο live της Παρασκευής (7/10) ανοίγουν οι γραμμές με το κοινό να ψηφίζει ανάμεσα σε: Στράτο Τζώρτζη, Δημήτρη Σόφη και Μέγκαν.

Fame Story - Υποψήφιοι προς αποχώρηση

Η τηλεθέαση που σημείωσε η πρεμιέρα του Fame Story

Πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του STAR έκανε το βράδυ του Σαββάτου 29/9 το Fame Story με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη και κριτές τους: Ελένη Φουρέιρα, Αντώνη Ρέμο, Γιώργο Αρσενάκο και Light. Όπως επίσης και με πολύ γνωστά ονόματα καθηγητές μέσα στο σπίτι (δείτε τους εδώ).

Το μουσικό Talent show που προβλήθηκε για τέσσερα χρόνια από τον ΑΝΤ1 και βασίζεται στο Star Academy του Endemol, έχοντας γίνει ένα από τα πιο επιτυχημένα ελληνικά TV Shows μέχρι και σήμερα, επέστρεψε έπειτα από 21 χρόνια.

Η πρεμιέρα του Fame Story ήταν φαντασμαγορική με μουσική και χορό, και τον Νίκο Κοκλώνη να τα δίνει όλα επί σκηνής, όπως επίσης τον καλύτερο τους εαυτό έδωσαν και οι 18 διαγωνιζόμενοι – δείτε εδώ όλα τα highlights.

Η τηλεθέαση λοιπόν βγήκε, και σύμφωνα με το δυναμικό κοινό το μουσικό show σημείωσε 17,9% ενώ σε τέταρτα έκανε 19.2 – 20.9 – 15.2 – 17.5 – 14.9 – 18.7 – 14.9 – 15.2 – 13.4 – 14.3 – 14.3 – 17.1 – 18.5 – 16.5 – 21.4 – 20.9 – 21.7 – 23.3 – 22.6 – 17.4

Prime Time

  • MEGA: Ευτυχισμένοι μαζί (Ε) 7,1 – 9,7
  • ΑΝΤ1: Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος (Ε) 9,3
  • OPEN: Εικόνες (Ε) 5,4
  • STAR: Fame Story πρεμιέρα 17,9
  • ΣΚΑΙ: Oι Πανθέοι (Ε) 3,6
  • ΑΝΤ1: Η ωραία του κουρέρα 6,3
  • ALPHA: Μην αρχίζεις την μουρμούρα (Ε) 15
  • ALPHA: Η χαρτοπαίχτρα 11,7
  • OPEN: Τι κάνει ο άνθρωπος για να ζήσει 2,7

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.