Πήγε ντυμένη νύφη στη βάφτιση: H Kατερίνα Καινούργιου έγινε νονά, πήγε έτσι στην εκκλησία & «τράβηξε» πάνω της όλα τα φλας

October 1, 2023


Σήμερα το απόγευμα, η γνωστή τηλεοπτική παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου, ανέλαβε τον ρόλο της νονάς για ένα χαριτωμένο κοριτσάκι που μόλις συμπλήρωσε εννέα μηνών. Το μωρό είναι κόρη της αγαπημένης της φίλης, Πωλίνας Νιάρχου, και αυτή η ειδική στιγμή σηματοδοτεί τη στενή φιλία που ενώνει τις δύο γυναίκες.Η Κατερίνα Καινούργιου και η Πωλίνα Νιάρχου έχουν γίνει αχώριστες φίλες από την πρώτη στιγμ…

...ν γίνει αχώριστες φίλες από την πρώτη στιγμή που συνεργάστηκαν, και η Κατερίνα δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη της για τη φίλη της. Σε δημόσιες δηλώσεις της, την περιέγραψε ως “φωτεινή ψυχή” με πολλή αγάπη στην καρδιά της.Η παρουσιάστρια είχε επίσης εκφράσει τη χαρά της για την εγκυμοσύνη...

Σήμερα το απόγευμα, η γνωστή τηλεοπτική παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου, ανέλαβε τον ρόλο της νονάς για ένα χαριτωμένο κοριτσάκι που μόλις συμπλήρωσε εννέα μηνών. Το μωρό είναι κόρη της αγαπημένης της φίλης, Πωλίνας Νιάρχου, και αυτή η ειδική στιγμή σηματοδοτεί τη στενή φιλία που ενώνει τις δύο γυναίκες.

Κατερίνα Καινούργιου: Μια εντυπωσιακή νονά

Η Κατερίνα Καινούργιου και η Πωλίνα Νιάρχου έχουν γίνει αχώριστες φίλες από την πρώτη στιγμή που συνεργάστηκαν, και η Κατερίνα δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη της για τη φίλη της. Σε δημόσιες δηλώσεις της, την περιέγραψε ως “φωτεινή ψυχή” με πολλή αγάπη στην καρδιά της.

Η παρουσιάστρια είχε επίσης εκφράσει τη χαρά της για την εγκυμοσύνη της φίλης της κατά τη διάρκεια του baby shower που διοργάνωσε πέρυσι τον Νοέμβριο. Εκεί της ευχήθηκε να απολαύσει όλες τις χαρές και τις προκλήσεις της μητρότητας. «Τα τελευταία χρόνια είμαστε αχώριστες. Γνωριστήκαμε απ’ τη δουλειά και γίναμε αληθινές φίλες. Νιώθω απίστευτη τιμή που ήμουν από τους πρώτους που έμαθαν για την εγκυμοσύνη σου. Εύχομαι να βιώσεις τόσο τις χαρές όσο και τις προκλήσεις της μητρότητας σε όλο τους το μεγαλείο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η βάπτιση πραγματοποιήθηκε στη Γλυφάδα:

Η βάπτιση της μικρής πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Γλυφάδα, όπου η Κατερίνα Καινούργιου έλαμπε με ένα λευκό κοκτέιλ φόρεμα, αφήνοντας την εντυπωσιακή της παρουσία να φωτίσει τη σημαντική αυτή στιγμή.

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε μοιραστεί φωτογραφίες από την προετοιμασία για τη βάπτιση, ειδικά από το ροζ καρό φορεματάκι που είχε επιλέξει για τη μικρή, συνοδευόμενο από ένα μπολερό. Η αγάπη και η συγκίνησή της για την τιμή που της έκανε η φίλη της να γίνει νονά, φαινόταν εμφανώς στις φωτογραφίες αυτές.

Ακολουθούν φωτογραφίες:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.