Όλο τo Ίντερνετ μιλά για τη Νένα Χρονοπούλου: Είπε 12 μόνο λέξεις για τον Κασσελάκη και τον αποθέωσε όσο κανείς

October 1, 2023


Έντονες αντιδράσεις προκαλεί η επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη σε ένα σχολείο για παιδιά με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ), καθώς κατά την είσοδο του αποφάσισε να περάσει κάτω από ένα κάγκελο με limbo. Πολλοί κατηγορούν τον Κασσελάκη ότι δεν σέβεται τον σχολικό χώρο και αμφισβητούν την σοβαρότητά του στη θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.Από την άλλη πλευρά, η ηθοποιός και μητέρα ενός παιδιού με ΑΜΕΑ, Νένα Χρο…

...�λη πλευρά, η ηθοποιός και μητέρα ενός παιδιού με ΑΜΕΑ, Νένα Χρονοπούλου, εξέφρασε την υποστήριξή της προς τον Κασσελάκη για την πρωτοβουλία του. Σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Super Κατερίνα,” τόνισε ότι η κίνηση του πολιτικού δεν είχε καμία αρνητική πρόθεση και πως τα παιδιά...

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί η επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη σε ένα σχολείο για παιδιά με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ), καθώς κατά την είσοδο του αποφάσισε να περάσει κάτω από ένα κάγκελο με limbo. Πολλοί κατηγορούν τον Κασσελάκη ότι δεν σέβεται τον σχολικό χώρο και αμφισβητούν την σοβαρότητά του στη θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Νένα Χρονοπούλου: Υποστήριξε απόλυτα την κίνηση του Κασσελάκη

Από την άλλη πλευρά, η ηθοποιός και μητέρα ενός παιδιού με ΑΜΕΑ, Νένα Χρονοπούλου, εξέφρασε την υποστήριξή της προς τον Κασσελάκη για την πρωτοβουλία του. Σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Super Κατερίνα,” τόνισε ότι η κίνηση του πολιτικού δεν είχε καμία αρνητική πρόθεση και πως τα παιδιά του σχολείου σίγουρα χάρηκαν. Επιπλέον, εξήγησε ότι αυτή η πρωτοβουλία είχε θετική επίδραση στα παιδιά, διότι τους έκανε να νιώσουν πιο κοντά σε έναν ενήλικα, και πιθανώς τα παιδιά θα ήθελαν να τον πλησιάσουν.

Κλείνοντας, επισήμανε τις ανάγκες των σχολείων αυτών και αναφέρθηκε στην αδράνεια της τοπικής αυτοδιοίκησης, παρά την έγκριση που έχει δοθεί για τη βελτίωση της κατάστασης στον συγκεκριμένο δήμο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Πιο συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός ανέφερε πως: «Εγώ προσωπικά να είμαι ενωτική και να δώσω ένα πολύ σοβαρό μήνυμα. Χρειαζόμαστε νέους ανθρώπους στην πολιτική σκηνή, να μπαίνουν φυσιολογικοί και όχι κουστουμάτοι μέσα στα σχολεία των παιδιών μας. Δεν με νοιάζει αν μπήκε ο κ. Κασσελάκης με τον τρόπο που μπήκε μέσα στην αίθουσα, που να είστε σίγουροι ότι τα παιδιά χάρηκαν γιατί προφανώς είδαν έναν άνθρωπο που τα πλησίασε με τον τρόπο που και εκείνα θέλουν να τα πλησιάζουν.

Όμως πρέπει να δώσουμε τόπο στα νιάτα και να βγάλουμε από τα ΑΜΕΑ τα χρώματα και τα κόμματα για να μάθουν οι νέοι άνθρωποι να βλέπουν τα προβλήματα ουσιαστικά. Εγώ εκεί μένω. Στο ότι δεν έχουν air condition, στο ότι έχουν πολύ μικρές αίθουσες, στο ότι ειδικά σχολεία είναι μέσα σε κοντέινερ, στο ότι τα παιδιά δεν έχουν παράλληλες στηρίξεις γιατί έχει αυξηθεί κατά 320% η ανάγκη φέτος για παράλληλη στήριξη.

Επίσης, θέλω να σας πω κάτι που είναι και επίκαιρο. Ξέρετε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης και η Δόμνα Μιχαηλίδου έκαναν τον κόπο και πήγαν στο Ειδικό Σχολείο Καλλιθέας ενώ η πρωτεύουσα της Ελλάδας, που είναι η Αθήνα, έχει πάρει έγκριση από το 2018 για να από το Υπουργείο Παιδείας για να δημιουργηθεί ΕΕΚ στην Αθήνα και δεν το έχει προχωρήσει δήμος»

Ακολουθεί το απόσπασμα της εκπομπής:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.