Μαμά: Ο Μάρκος Σεφερλής έμεινε άφωνος με το κούρεμα – αφιέρωση του παίκτη

September 30, 2023


Για μια ακόμα φορά στη μικρή μας οθόνη ήρθε ο Μάρκος Σεφερλής, το απόγευμα της Παρασκευής, με το παιχνίδι «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» στον ΣΚΑΪ. Ένας εκ των τεσσάρων παικτών, ωστόσο, έμελλε να προκαλέσει ιδιαίτερη εντύπωση στον αγαπημένο ηθοποιό και παρουσιαστή.Ο λόγος; Μα φυσικά το ξεχωριστό κούρεμα – αφιέρωση που φρόντισε να παρουσιάσει ειδικά για εκείνον!«Παναγιώτης κ…

...αι Αλέξανδρος, χορευταράδες! Αυτή είναι η κύρια ιδιότητα τους αλλά και μάγειρες. Ο ένας δηλαδή θα ήθελε πολύ να είναι μάγειρας, οι γονείς του όμως του είπαν: «κάνε μια δουλειά που είναι σίγουρη και είναι η δικιά μας δουλειά». Οπτικά. Σήμερα έχετε αντιπάλους δυο υπέροχα κορίτσια....

Για μια ακόμα φορά στη μικρή μας οθόνη ήρθε ο Μάρκος Σεφερλής, το απόγευμα της Παρασκευής, με το παιχνίδι «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» στον ΣΚΑΪ. Ένας εκ των τεσσάρων παικτών, ωστόσο, έμελλε να προκαλέσει ιδιαίτερη εντύπωση στον αγαπημένο ηθοποιό και παρουσιαστή.

Ο λόγος; Μα φυσικά το ξεχωριστό κούρεμα – αφιέρωση που φρόντισε να παρουσιάσει ειδικά για εκείνον!

«Παναγιώτης και Αλέξανδρος, χορευταράδες! Αυτή είναι η κύρια ιδιότητα τους αλλά και μάγειρες. Ο ένας δηλαδή θα ήθελε πολύ να είναι μάγειρας, οι γονείς του όμως του είπαν: «κάνε μια δουλειά που είναι σίγουρη και είναι η δικιά μας δουλειά». Οπτικά. Σήμερα έχετε αντιπάλους δυο υπέροχα κορίτσια. Πως σας φαίνεται αυτή η αναμέτρηση; Έχετε αγχωθεί;» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μάρκος Σεφερλής απευθυνόμενος στους δύο παίκτες της κόκκινης ομάδας.

«Καθόλου, δεν έχουμε αγχωθεί και δεν φοβόμαστε τίποτα» αποκρίθηκαν οι δυο παίκτες με τον έναν να γυρίζει πλάτη προκειμένου να δείξει την… αφιέρωση στον παρουσιαστή του παιχνιδιού μαγειρικής στον ΣΚΑΪ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.