Σε κατάσταση Σoκ ο Γιώργος Αγγελόπουλος: Πέταξε το βιβλίο συλλυπητηρίων – “Η μητέρα μου δεν έχει πεθάνει”

September 30, 2023


Τις πιο δύσκολες στιγμές βιώνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος, καθώς αυτήν την ώρα η σορός της μητέρας του έχει μεταφερθεί στον ναό της Παναγίας της Λιμνιάς στην Σκιάθο, για τη νεκρώσιμη ακολουθία.Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε νωρίτερα στο λιμάνι του νησιού και στη συνέχεια συνόδευσε τη μητέρα του στην εκκλησία. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν συντετριμμένος και ανάμεσα στους ανθρώπους που νωρίτερα κράτησαν το…

...� συνόδευσε τη μητέρα του στην εκκλησία. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν συντετριμμένος και ανάμεσα στους ανθρώπους που νωρίτερα κράτησαν το φέρετρο της μητέρας του.Μάλιστα, η κολλητή φίλη της μητέρας του μίλησε στην Μαρία Βλάχου και στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, και συγκλόνισε...

Τις πιο δύσκολες στιγμές βιώνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος, καθώς αυτήν την ώρα η σορός της μητέρας του έχει μεταφερθεί στον ναό της Παναγίας της Λιμνιάς στην Σκιάθο, για τη νεκρώσιμη ακολουθία.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε νωρίτερα στο λιμάνι του νησιού και στη συνέχεια συνόδευσε τη μητέρα του στην εκκλησία. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν συντετριμμένος και ανάμεσα στους ανθρώπους που νωρίτερα κράτησαν το φέρετρο της μητέρας του.

Μάλιστα, η κολλητή φίλη της μητέρας του μίλησε στην Μαρία Βλάχου και στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, και συγκλόνισε με τα τελευταία λόγια που αντάλλαξαν.

Δείτε το video

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.