Μαρία Καρλάκη: «Δεν ξέρω πού είναι ο πατέρας του παιδιού μου»

September 30, 2023


Η τραγουδίστρια, Μαρία Καρλάκη, μίλησε για τις δυσκολίες που βιώνει στην εγκυμοσύνη που περνά μόνη της ενώ αποκαλύπτει την «εξαφάνιση» του συντρόφου της.Σε μια πολύ προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η τραγουδίστρια Μαρία Καρλάκη λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε την τραγουδίστρια Μαρία Καρκλάκη στα παρασκήνια φωτογράφισής της και η τραγουδίσ…

γουδίστρια μίλησε στη Μένια Κούκου.Η τραγουδίστρια μίλησε για πρώτη φορά για το γεγονός πως πέρασε μόνη την εγκυμοσύνη της, καθώς ο πατέρας του παιδιού της έχει εξαφανιστεί.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Η τραγουδίστρια, Μαρία Καρλάκη, μίλησε για τις δυσκολίες που βιώνει στην εγκυμοσύνη που περνά μόνη της ενώ αποκαλύπτει την «εξαφάνιση» του συντρόφου της.

Σε μια πολύ προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η τραγουδίστρια Μαρία Καρλάκη λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε την τραγουδίστρια Μαρία Καρκλάκη στα παρασκήνια φωτογράφισής της και η τραγουδίστρια μίλησε στη Μένια Κούκου.

Η τραγουδίστρια μίλησε για πρώτη φορά για το γεγονός πως πέρασε μόνη την εγκυμοσύνη της, καθώς ο πατέρας του παιδιού της έχει εξαφανιστεί.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.