Με 5 λέξεις έδειξε τη λατρεiα της: Η Ραλλία Χρηστίδου έκανε «Θεό» τον Κασσελάκη

September 30, 2023


Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραλλία Χρηστίδου, πήρε τη σκυτάλη από τη νέα παρέμβαση του Στέφανου Κασσελάκη για να μιλήσει και αυτή με τη σειρά της για τις πολιτικές «φωτιές» που πρέπει να βάλει ο ΣΥΡΙΖΑ.«Ναι. Να βάλουμε ‘φωτιά’ Πρόεδρε
Πολιτική στην πράξη και όχι μόνο στη θεωρία.
Η πολιτική θα παράγεται από τους Πολίτες για τους Πολίτες.Από την Κοινωνία για την Κοινωνία.
Διότι η πραγματικά σοβαρή πολιτ…

...ική δεν πρέπει να αφήνει την κοινωνία απέξω ούτε να την κοιτά αφ´υψηλού Δείτε το video. Μας αφορά όλους», έγραψε η Ρ. Χρηστίδου στην ανάρτησή της, την οποία και συνόδεψε με το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη από τη βουλή. Ναι.Να βάλουμε ‘φωτιά’ Πρόεδρε @skasselakis Πολιτική στην πράξη...

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραλλία Χρηστίδου, πήρε τη σκυτάλη από τη νέα παρέμβαση του Στέφανου Κασσελάκη για να μιλήσει και αυτή με τη σειρά της για τις πολιτικές «φωτιές» που πρέπει να βάλει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ναι. Να βάλουμε ‘φωτιά’ Πρόεδρε
Πολιτική στην πράξη και όχι μόνο στη θεωρία.
Η πολιτική θα παράγεται από τους Πολίτες για τους Πολίτες.

Από την Κοινωνία για την Κοινωνία.
Διότι η πραγματικά σοβαρή πολιτική δεν πρέπει να αφήνει την κοινωνία απέξω ούτε να την κοιτά αφ´υψηλού
Δείτε το video. Μας αφορά όλους», έγραψε η Ρ. Χρηστίδου στην ανάρτησή της, την οποία και συνόδεψε με το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη από τη βουλή.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.