Νύφη πόζαρε για μια φωτογραφία όταν άκουσε τον γαμπρό να φωνάζει – Όταν το κατάλαβε ήταν αργά…

September 30, 2021


Αυτή η νύφη πόζαρε αμέριμνη για να βγάλει την πιο πετυχημένη φωτογραφία, όταν ο άνδρας της άρχισε να φωνάζει. Ήταν όμως αργά όταν κατάλαβε τι έλεγε.H Ροσάντζελα Ντε Σίλβα πόζαρε για μια δραματική φωτο…

...γραφία σε ένα όμορφο βράχο με την θάλασσα πίσω της. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι δεν είχε καταλάβει πως ο άντρας της τραβούσε βίντεο.«Ήμασταν στην παραλία και αποφάσισα να βγάλω μια φωτογραφία σε έναν βράχο που μου άρεσε», έγραψε. «Δεν ήξερα ότι ο άντρας μου τραβούσε βίντεο. Καθώς...

Αυτή η νύφη πόζαρε αμέριμνη για να βγάλει την πιο πετυχημένη φωτογραφία, όταν ο άνδρας της άρχισε να φωνάζει. Ήταν όμως αργά όταν κατάλαβε τι έλεγε.

H Ροσάντζελα Ντε Σίλβα πόζαρε για μια δραματική φωτογραφία σε ένα όμορφο βράχο με την θάλασσα πίσω της. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι δεν είχε καταλάβει πως ο άντρας της τραβούσε βίντεο.

«Ήμασταν στην παραλία και αποφάσισα να βγάλω μια φωτογραφία σε έναν βράχο που μου άρεσε», έγραψε. «Δεν ήξερα ότι ο άντρας μου τραβούσε βίντεο. Καθώς πόζαρα, άρχισε να μου φωνάζει για το κύμα, αλλά πραγματικά δεν το περίμενα.»

Ο φωτισμός και η όλη σύνθεση ήταν τέλεια: η Ροσάντζελα φορούσε ένα άσπρο φόρεμα, τα ξανθά μαλλιά της τα φυσούσε ο άνεμος και την περιτριγύριζε η γαλάζια θάλασσα και ο ουρανός.

Ήταν η προσωποποίηση της κομψότητας – μέχρι που κάτι άλλαξε. Όπως θα δείτε και στο βίντεο, η Ροσάντζελα βολεύεται στον βράχο ενώ ο άντρας της την προειδοποιεί πίσω από την κάμερα. Εκεί που ήταν μια χαρά, ένα τεράστιο κύμα την σκέπασε και χάλασε την τέλεια εικόνα. Φυσικά, χαιρόμαστε πρώτα από όλα που δεν χτύπησε!

Δείτε το βίντεο:

Αν και τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα σχεδίαζε, η αναπάντεχη αυτή στιγμή σίγουρα θα χαρίσει πολλές στιγμές γέλιου στην οικογένεια της. Επίσης, σε ένα ακόμη σοκαριστικό περιστατικό μία νύφη ετοίμαζε έναν παραδοσιακό γάμο, όταν ήρθε όμως η ώρα να διαλέξει ανθοδέσμη

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.