Ο ιερέας σταμάτησε την τελετή για να φωνάξει στο γαμπρό και την νύφη – Μόλις συνειδητοποίησε την αλήθεια ντροπιάστηκε μπροστά σε όλους

September 29, 2021


Αρκετές είναι οι ιστορίες, που γίνονται viral από γάμους, με τον γαμπρό και την νύφη να βλέπουν τον ιερέα να σταματά ξαφνικά την τελετή, ώστε να τους… κατσαδιάσει.Τι είχε συμβεί; Στη διάρκεια της τε…

...λετής του γάμου, ένα κινητό ήχησε και αυτό, φυσικά, δεν άρεσε στον ιερέα σε καμία περίπτωση. Κάπως έτσι, έκανε ισχυρή σύσταση στο ζευγάρι και στους υπόλοιπους, αν και επικεντρώθηκε σε όσους... στεφάνωνε, μιας και το κινητό ακουγόταν από πολύ κοντά.Το μόνο πρόβλημα ήταν πως επρόκειτο......

Αρκετές είναι οι ιστορίες, που γίνονται viral από γάμους, με τον γαμπρό και την νύφη να βλέπουν τον ιερέα να σταματά ξαφνικά την τελετή, ώστε να τους… κατσαδιάσει.

Τι είχε συμβεί; Στη διάρκεια της τελετής του γάμου, ένα κινητό ήχησε και αυτό, φυσικά, δεν άρεσε στον ιερέα σε καμία περίπτωση. Κάπως έτσι, έκανε ισχυρή σύσταση στο ζευγάρι και στους υπόλοιπους, αν και επικεντρώθηκε σε όσους… στεφάνωνε, μιας και το κινητό ακουγόταν από πολύ κοντά.

Γάμπρος και νύφη διακοπή στο γάμο

Το μόνο πρόβλημα ήταν πως επρόκειτο… για το δικό του κινητό. Με αυτό τον τρόπο, ολοκληρώθηκε ένα απίστευτα αστείο περιστατικό, για το οποίο ο ιερέας ζήτησε συγγνώμη, έχοντας νωρίτερα φωνάξει στο νεόνυμφο ζευγάρι χωρίς, τελικά, να υπάρχει λόγος, με ένα άλλο φοβερό περιστατικό να συμβαίνει μεταξύ ζευγαριού μόλις πριν παντρευτούν.

Πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις σε γάμο

Στρογγυλοκάθεσαι και περιμένεις πότε θα έρθει το ζευγάρι για να ανοίξει ο μπουφές και να πλακωθείς σαν να μην υπάρχει αύριο. Μόλις φας, πας φιλάς το ζευγάρι, εύχεσαι και φεύγεις μπαμ μπαμ. Δεν σε κάλεσαν ξέρεις για να σε ταΐσουν. Σε κάλεσαν για να φας, να το χαρείς και να συμμετάσχεις στο μυστήριο και τα υπόλοιπα. Είναι μεγάλη αγένεια μόλις φας να σηκωθείς να φύγεις. Δείχνεις ότι δεν σέβεσαι και εκτιμάς τίποτε άλλο, παρά μόνο το φαγητό.

Σε συνέχεια του προηγούμενου, ξαναλέω ότι το φαγητό δεν είναι ο μόνος λόγος για να πας σε ένα γάμο. Είναι ντροπή να περιμένουν όλοι στη σειρά τους καρτερικά και κύριοι και να τρέχεις εσύ σαν καμιά λιμασμένη κυρά κατίνα να τους φας τη θέση. Τόσο ακράτητη πια; Άφαγη πέντε μέρες είσαι; Χώρο έκανες για να ξεψωμιάσεις εκεί; Έλεος.

…ούτε όμως και λεφτά τους έδωσες. Κάτι λίγα έτσι για το καλό, για το νέο τους ξεκίνημα. Είπαμε όχι κι έτσι. Σαν να σε καλούν σε γενέθλια και να πηγαίνεις χωρίς δώρο. Η ξεφτίλα, της ξεφτίλας, ω ξεφτίλα. Και σαν να μην φτάνει αυτό κουτσομπόλευεις και με τη διπλανή σου τα δώρα των άλλων και όχι μόνο. Μπράβο. Είσαι η ιδανική καλεσμένη.

Δεν είναι πολύ συχνό, αλλά γίνεται. Δεν θες να πας μόνη σου και παίρνεις κάποιον μαζί να σε συνοδεύσει χωρίς να ενημερώσεις κανέναν. Επίσης πολύ άσχημο. Το ζευγάρι εσένα κάλεσε. Δεν είναι υποχρεωμένο να πληρώσει ή να ανεχτεί κανέναν άλλο, ειδικά αν ο γάμος γίνει σε κλειστό κύκλο.

Φοράς ό, τι πιο λαμπερό, φαντεζί, αποκαλυπτικό έχεις, γιατί ζηλεύεις και θες να κλέψεις λίγη από τη δόξα της νύφης. Δεν είναι ώρα ούτε για νυφοπάζαρο, ούτε για πασαρέλα. Εκεί πήγες για άλλο σκοπό. Μην το ξεχνάς και φέρσου αναλόγως.

Ρώτησες το ζευγάρι αν θέλει να δημοσιοποιήσει ένα τέτοιο γεγονός; Όχι. Τότε ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να τους δείξεις σε όλο το Facebook; Είναι δική τους η στιγμή, όχι δική σου. Πρώτα θα τους ρωτήσεις και μετά θα κάνεις οποιαδήποτε κοινοποίηση.

Σου ζήτησε κανείς δανεικά και το παίζεις ντετέκτιβ για να δεις πόσο κόστισε το όλο σκηνικό; Ρωτάς τους πάντες: Πόσο πήγε το ανθοστόλισμα, πόσο οι μπομπονιέρες, πόσο το κτήμα; Τι σε νοιάζει εσένα; Είναι μεγάλη αγένεια. Αν το ζευγάρι είναι καλοί σου φίλοι, μπορείς να ρωτήσεις, αλλά όχι μισή ώρα μετά το μυστήριο. Κάποια στιγμή μελλοντικά που θα είστε μόνοι, ρωτάς για να πάρεις ιδέες και για το δικό σου γάμο.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.