Φάρμα: Σε κατάσταση Σοκ η Μαρία τους συμπαίκτες της: «Δεν είμαι καλά, δεν μπορώ καθόλου»

September 28, 2023


Μια νέα ημέρα ξημέρωσε για τους παίκτες στη Φάρμα στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης μέσα από το νέο πρόγραμμα του STAR.Έτσι, απευθυνόμενη στον Σπύρο, η Μαρία σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής. «Έλα να σου πω. Δεν είμαι καλά. Ναι, θέλω κάτι. Δεν είμαι καλά, δεν με ακούς; Έχει βουλώσει η μύτη μου, ο λαιμός μου είναι χάλια. Δεν μπορώ καθόλου».«Σήμερα το πρωί ξύπνησα, πάω να μιλήσω και …

...στην γαλάζια ομάδα του ριάλιτι επιβίωσης.Έτσι, απευθυνόμενη στον Σπύρο, η Μαρία σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής. «Έλα να σου πω. Δεν είμαι καλά. Ναι, θέλω κάτι. Δεν είμαι καλά, δεν με ακούς; Έχει βουλώσει η μύτη μου, ο λαιμός μου είναι χάλια. Δεν μπορώ καθόλου».«Σήμερα το πρωί ξύπνησα,...

Μια νέα ημέρα ξημέρωσε για τους παίκτες στη Φάρμα στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης μέσα από το νέο πρόγραμμα του STAR.

Με το… καλημέρα, όμως, η Μαρία Περπίνια διαπίστωσε πως δεν είναι καλά και θέλησε να το μοιραστεί με τους συμπαίκτες της στην γαλάζια ομάδα του ριάλιτι επιβίωσης.

Έτσι, απευθυνόμενη στον Σπύρο, η Μαρία σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής. «Έλα να σου πω. Δεν είμαι καλά. Ναι, θέλω κάτι. Δεν είμαι καλά, δεν με ακούς; Έχει βουλώσει η μύτη μου, ο λαιμός μου είναι χάλια. Δεν μπορώ καθόλου».

φάρμα«Σήμερα το πρωί ξύπνησα, πάω να μιλήσω και είχε κλείσει η φωνή μου. Νιώθω και τη μύτη μου κάπως, δεν μπορούσα να αναπνεύσω καλά και τα μάτια μου δάκρυζαν. Συν ότι πονούσε πολύ το κεφάλι μου. Σίγουρα στο κομμάτι αυτό επηρέασε και η ψυχολογία μου. Είμαι η πρώτη προτεινόμενη οπότε δεν είναι και τόσο ευχάριστο. Θέλω να παραμείνω στη Φάρμα όσο περισσότερο μπορώ» εξομολογήθηκε η 52χρονη επιχειρηματίας και παίκτρια του νέου ριάλιτι του STAR στην κάμερα το βράδυ της Τετάρτης.

«Σου έχω τσάι, βράζει εδώ αλλά πάω στα ζώα. Αν όμως έρθω και δεν σου έχουν βάλει, θα σου βάλω εγώ. Άμα γυρίσω, θα σου βάλω εγώ» έσπευσε να πει η Ρούλα στη Μαρία με την διάθεση να την βοηθήσει να αισθανθεί καλύτερα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.