Αυτό είναι το διαμέρισμα που θέλει να νοικιάσει ο Στέφανος Κασσελάκης (φωτο, video)

September 28, 2023


Ένα από τα διαμερίσματα που θα προτείνουν προς ενοικίαση στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη παρουσίασε η εκπομπή Super Katerina.Μέχρι πρότινος, το διαμέρισμα με θέα τον Λόφο του Φιλοπάππου και τον βράχο της Ακρόπολης, το διέθεταν για βραχυχρόνια μίσθωση (Airbnb).ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

...ερίσματα που θα προτείνουν προς ενοικίαση στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη παρουσίασε η εκπομπή Super Katerina.if(typeof ez_ad_units == 'undefined'){ez_ad_units=[];}ez_ad_units.push([[728,90],'alldaynews_gr-box-3','ezslot_3',901,'0','0', 'alldaynews_gr-box-3-0']);if(typeof __ez_fad_position == 'function'){__ez_fad_position('div-gpt-ad-alldaynews_gr-box-3-0');}Πρόκειται...

Ένα σπίτι για τον Στέφανο Κασσελάκη: Το σπίτι με θέα τον Λόφο του Φιλοπάππου και τον βράχο της Ακρόπολης, το διέθεταν για Airbnb.

Ένα από τα διαμερίσματα που θα προτείνουν προς ενοικίαση στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη παρουσίασε η εκπομπή Super Katerina.

Πρόκειται για ένα ανακαινισμένο κλασικό μεσοαστικό διαμέρισμα στην Πλάκα, της δεκαετίας του ’60, 120 τ.μ., με δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και ένα WC.

Μέχρι πρότινος, το διαμέρισμα με θέα τον Λόφο του Φιλοπάππου και τον βράχο της Ακρόπολης, το διέθεταν για βραχυχρόνια μίσθωση (Airbnb).

Δείτε το σχετικό video

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.