Απίστευτο περιστατικό στον Πύργο: Αρνητής οδηγήθηκε στα δικαστήρια ντυμένος… τσολιάς!

September 27, 2021


Στα Δικαστήρια Πύργου ντυμένος τσολιάς οδηγήθηκε ο αρνητής-γονέας το μεσημέρι του Σαββάτου, μετά τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Σκουροχωρίου Θανάσης Κατσίμπελης…

... και τη σύλληψή του, για τη μη χρήση μάσκας από το παιδί του και μια σειρά γεγονότων.Η δίκη του «τσολιά» γονέα-αρνητή ορίστηκε για την ερχόμενη Τρίτη.Ο Αλέξανδρος Μαγκότσος παραμένει σταθερός στις απόψεις του και συνοδεία του δικηγόρου του την ερχόμενη Τρίτη θα παραστεί στο...

Στα Δικαστήρια Πύργου ντυμένος τσολιάς οδηγήθηκε ο αρνητής-γονέας το μεσημέρι του Σαββάτου, μετά τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Σκουροχωρίου Θανάσης Κατσίμπελης και τη σύλληψή του, για τη μη χρήση μάσκας από το παιδί του και μια σειρά γεγονότων.

Η δίκη του «τσολιά» γονέα-αρνητή ορίστηκε για την ερχόμενη Τρίτη.

Ο Αλέξανδρος Μαγκότσος παραμένει σταθερός στις απόψεις του και συνοδεία του δικηγόρου του την ερχόμενη Τρίτη θα παραστεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πύργου για την εκδίκαση της υπόθεσης.

Μετά το πέρας της σημερινής διαδικασίας, μίλησε στους εκπροσώπους του τοπικού Τύπου για το θέμα, όπως επίσης ο Θανάσης Κατσίμπελης και ο δικηγόρος του Θοδωρής Αντωνόπουλος.

Δείτε το βίντεο

Εντάσεις και ευτράπελα στα σχολεία: Χειροπέδες σε γονείς που πήγαν παιδί χωρίς self test

Δεν έλειψαν οι εντάσεις και τα επεισόδια χθες, Δευτέρα, στο Ηράκλειο της Κρήτης κατά την πρώτη ημέρα του ανοίγματος των σχολείων στη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το creta24.gr, σε ένα επεισόδιο, μάλιστα, χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία. Το περιστατικό συνέβη σε δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου όταν γονείς μαθητή έκαναν φασαρία γιατί δεν επετράπη στο παιδί τους να μπει στο σχολείο επειδή δεν είχε self test. Ενώ έπεσε η πλατφόρμα για τη σχολική κάρτα.

Τι συνέβη

Όπως αναφέρεται από αστυνομικές πηγές, κατά την είσοδο όπου γίνονται έλεγχοι, οι γονείς είπαν ότι το παιδί τους ούτε έχει κάνει αλλά ούτε και πρόκειται να κάνει το self test και όπως ήταν αναμενόμενο δεν τους επετράπη η είσοδος. Σημειώνεται, δε, ότι οι γονείς μπήκαν στην αυλή του σχολείου χωρίς μάσκα ζητώντας το παιδί τους να είναι στον αγιασμό.

Οι δύο γονείς φέρονται, μάλιστα, να απείλησαν τη διευθύντρια ενώ άρχισαν να φωνάζουν και να εμποδίζουν τη διαδικασία.

Αν και ήταν οι ίδιοι που ενημέρωσαν την Αστυνομία, θεωρώντας σωστό το παιδί τους να μπει στο σχολείο χωρίς να έχει υποβληθεί σε self test, τελικά συνελήφθησαν για απειλή κατά της επικεφαλής του σχολείου και για διατάραξη της ομαλής λειτουργίας.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.