Ο κόσμος ξεσηκώνεται: Ελεύθεροι ο πλοίαρχος, ο ύπαρχος και ο λοστρόμος του Speedrunner jet

September 26, 2023


Ελεύθεροι αφέθηκαν ο πλοίαρχος, ο ύπαρχος και ο λοστρόμος του ταχύπλοου καταμαράν, speed runner jet, για την πτώση δύο ναυτικών χθες στη θάλασσα κατά τη διάρκεια καθαρισμού του πλοίου στο λιμάνι του Πειραιά. !function(v,t,o){var a=t.createElement(“script”);a.src=”https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js”,a.setAttribute(“fetchpriority”,”high”);var r=v.top;r.document.head.appendChil…

...ld(a),v.self!==v.top&&(v.frameElement.style.cssText="width:0px!important;height:0px!important;"),r.aries=r.aries||{},r.aries.v1=r.aries.v1||{commands:[]};var c=r.aries.v1;c.commands.push((function(){var t=v.frameElement||"#_vidverto-3e9edbfd85b22134d4f6119e89cf0d6c";c.mount("9058",t,{width:720,height:405})}))}(window,document); Ελεύθεροι και οι δύοΟ ανακριτής για το συμβάν διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης,...

Ελεύθεροι αφέθηκαν ο πλοίαρχος, ο ύπαρχος και ο λοστρόμος του ταχύπλοου καταμαράν, speed runner jet, για την πτώση δύο ναυτικών χθες στη θάλασσα κατά τη διάρκεια καθαρισμού του πλοίου στο λιμάνι του Πειραιά.

Ελεύθεροι και οι δύο

Ο ανακριτής για το συμβάν διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, ενώ οι δύο ναύτες είναι καλά στην υγεία τους.Σύμφωνα με το Λιμενικό τα δύο μέλη του πληρώματος του ταχύπλοου, ένας 34χρονος και ένας 55χρονος, εκτελούσαν εργασίες καθαρισμού στο εξωτερικό πρωραίο κατάστρωμα του πλοίου όταν γλίστρησαν και έπεσαν στη θάλασσα.Στο σημείο έσπευσαν άμεσα στελέχη του Λιμενικού, εκ των οποίων ένα εξ αυτών βούτηξε στη θάλασσα και με τη χρήση σωσιβίων βοήθησαν τους δύο ναυτικούς να εξέλθουν στην προβλήτα.Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τους δύο ναυτικούς στο νοσοκομείο της Νίκαιας .

Ο 34χρονος έλαβε εξιτήριο ενώ ο 55χρονος παραμένει νοσηλευόμενος

Τη πλήρη διερεύνηση του περιστατικού και τη λήψη άμεσων μέτρων ασφαλείας σε όλα τα πλοία της ακτοπλοϊας ζητούν με κοινή ανακοίνωσή τους τα ναυτεργατικά σωματεία της Πανελλήνιας Ενωσης Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΜΕΝ) της Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών,της Πανελλήνιας Ένωσης Κατωτέρων Πληρωμάτων Μηχανής Εμπορικού Ναυτικού «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ» και της Πανελλήνιας Επαγγελματικής Ένωσης Μαγείρων.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.