Έφη Σαρρή: «Θέλω ο άντρας να ακούει τις διαταγές μου, να λέει “yes ma’am”. Δεν είμαι ποτέ μόνη»

September 26, 2023


Για τις προσδοκίες της από τους άντρες, αλλά και την κύηση που διέκοψε στα 22 της χρόνια μίλησε η Έφη Σαρρή σε συνέντευξή της.Η τραγουδίστρια αρχικά για το ενδεχόμενο ενός γάμου, είπε στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα»: «Αν έκανα γάμο θα ήταν κλειστός. Εγώ, ο γαμπρός και ίσως ένας μάρτυρας. Είμαι πολύ ωραία τώρα στο κομμάτι της συντροφικότητας, δεν είμαι ποτέ μόνη, πάντα υπάρχει κάτι στη ζωή μου».Δεί…

τε το βίντεοΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Για τις προσδοκίες της από τους άντρες, αλλά και την κύηση που διέκοψε στα 22 της χρόνια μίλησε η Έφη Σαρρή σε συνέντευξή της.

Η τραγουδίστρια αρχικά για το ενδεχόμενο ενός γάμου, είπε στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα»: «Αν έκανα γάμο θα ήταν κλειστός. Εγώ, ο γαμπρός και ίσως ένας μάρτυρας. Είμαι πολύ ωραία τώρα στο κομμάτι της συντροφικότητας, δεν είμαι ποτέ μόνη, πάντα υπάρχει κάτι στη ζωή μου».

Δείτε το βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.