Survivor: Ραγδαίες εξελίξεις με τον Μάνατζερ Ράγκμπι που απειλούσε να αυτοκτονήσει

September 26, 2022


Αίσιο τέλος στο θρίλερ που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου. Ο παίχτης του Survivor, Μάνατζερ Ράγκμπι, που απειλούσε να αυτοκτονήσει, πείστηκε από τους αστυνομικούς να αλλάξει γνώμη, βγήκε από το κτίριο.Όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος, Ελευθερία Σπυράκη στην τηλεόραση του OPEN, ο πρώην παίχτης του ριάλιτι, Πάνος Αργιανίδης που έγινε γνωστός ως μάνατζερ ράγκμπι και τον είδαμε κ…

...αι στο Big Brother, πείστηκε από τους αστυνομικούς να αλλάξει γνώμη και βγήκε από το κτίριο. VIRAL ΕΙΔΗΣΗ «Επιβεβαίωσε το εσύ γιατί εμένα δε με πιστεύουν» - Η επική σπόντα της Δήμητρας Αλεξανδράκη...

Αίσιο τέλος στο θρίλερ που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου. Ο παίχτης του Survivor, Μάνατζερ Ράγκμπι, που απειλούσε να αυτοκτονήσει, πείστηκε από τους αστυνομικούς να αλλάξει γνώμη, βγήκε από το κτίριο.

Όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος, Ελευθερία Σπυράκη στην τηλεόραση του OPEN, ο πρώην παίχτης του ριάλιτι, Πάνος Αργιανίδης που έγινε γνωστός ως μάνατζερ ράγκμπι και τον είδαμε και στο Big Brother, πείστηκε από τους αστυνομικούς να αλλάξει γνώμη και βγήκε από το κτίριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αργιανίδης, παρέμεινε αρκετές ώρες κλειδωμένος σε μια τουαλέτα στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση πανικού.

Μάνατζερ Ράγκμπι Survivor

Ποιος είναι ο Πάνος Αργιανίδης ή αλλιώς Μάνατζερ Ράγκμπι

Ο Πάνος Αργιανίδης γεννήθηκε στην Αθήνα και σήμερα έχει ηλικία 41 ετών.

Το 2017, ο Πάνος Αργιανίδης δήλωσε συμμετοχή στον πρώτο κύκλο του Survivor στον ΣΚΑΪ και συζητήθηκε για την ιδιότητά του ως μάνατζερ ράγκμπι. Τότε είχε δηλώσει ότι σπούδασε Μάρκετινγκ Διεθνών και Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης στο ΕΚΠΑ.

Στο Survivor, η μπλούζα με τα αστέρια, οi τραυματισμοί του και οι τσακωμοί με τους υπόλοιπους παίκτες ιδίως με τον Μισθοφόρο Κώστα Αναγνωστόπουλο ήταν οι αιτίες που ο Πάνος Αργιανίδης σχολιαζόταν από τη μεγαλύτερη μερίδα των χρηστών του twitter. Ο Πάνος Αργιανίδης απέκτησε φανατικούς θαυμαστές αλλά και haters, κυρίως όμως θαυμαστές που του είχαν φτιάξει και σελίδες στα social media τόσο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού όσο και μετά.

Τον γνωρίσαμε στο Survivor του 2017 και τον φωνάζουμε όλοι “μάνατζερ ράγκμπι”. Ο Πάνος Αργιανίδης ανοίγει την καρδιά του στην ON Τime και την Σάσα Σταμάτη και μιλάει για την περιπέτεια υγείας που πέρασε και μάλιστα ενώ ήταν μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 – Αργιανίδης: «Ο Κοψιδάς είναι πολύ έξυπνος και ήθελε να περάσει μηνύματα»

Survivor All Star: Απόφαση – έκπληξη Ατζούν! Μπαίνει στο παιχνίδι ο…

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.