Της ζήτησαν 50.000 ευρώ – Αυτή είναι η παίκτρια του Survivor 5 που διέρρευσαν ροζ βίντεο της

September 26, 2022


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την παίκτρια του Survivor 5 που άγνωστος διέρρευσε βίντεο με προσωπικές της στιγμές με το αγόρι της στο διαδίκτυο, κάτι που πρώτοι από όλους εμείς στο Youweekly.gr σας είχαμε αποκαλύψει μέσα από αποκλειστικό μας.Συγκεκριμένα, όπως μετέφερε η εκπομπή Super Κατερίνα, άγνωστος της χάκαρε το προφίλ της και έκλεψε τα βίντεο. Στη συνέχεια την εκβίαζε και της ζητούσε 50.000…

... ευρώ. Η ίδια τους είπε πως δεν έχει αυτά τα χρήματα με αποτέλεσμα να στείλει τα βίντεο με μέλη της οικογένειας της. Τα παζάρια συνεχίστηκαν και η τιμή έπεσε στα 1.500 ευρώ. VIRAL ΕΙΔΗΣΗ «Επιβεβαίωσε...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την παίκτρια του Survivor 5 που άγνωστος διέρρευσε βίντεο με προσωπικές της στιγμές με το αγόρι της στο διαδίκτυο, κάτι που πρώτοι από όλους εμείς στο Youweekly.gr σας είχαμε αποκαλύψει μέσα από αποκλειστικό μας.

Συγκεκριμένα, όπως μετέφερε η εκπομπή Super Κατερίνα, άγνωστος της χάκαρε το προφίλ της και έκλεψε τα βίντεο. Στη συνέχεια την εκβίαζε και της ζητούσε 50.000 ευρώ. Η ίδια τους είπε πως δεν έχει αυτά τα χρήματα με αποτέλεσμα να στείλει τα βίντεο με μέλη της οικογένειας της. Τα παζάρια συνεχίστηκαν και η τιμή έπεσε στα 1.500 ευρώ.

Για πολλές ημέρες ήταν συντετριμμένη, ενώ μιλώντας με τους ειδικούς ανέκτησε το προφίλ της και πίστευε πως κέρδισε. Ωστόσο, στη συνέχεια ο χάκερ διέρρευσε το βίντεο στα social medi. Πλέον έχει ξεκινήσει έρευνα για να βρεθεί ο χάκερ και να οδηγηθεί στην δικαιοσύνη.

Όσα αποκάλυψε η δικηγόρος της πρώην παίκτριας του Survivor 5

«Σήμερα υποβάλαμε μήνυση ενώπιον του εισαγγελέα των πλημμελειοδικών Αθηνών κατά αγνώστων δραστών για λογαριασμό της εντολέα μου για τις παράνομες εις βάρος της πράξεις συνεπεία της παραβίασης των λογαριασμών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

«Αυτό θα μου επιτρέψετε να μην σας το απαντήσω. Το μόνο που μπορώ να σας απαντήσω με βεβαιότητα είναι ότι έχουμε εμπιστοσύνη στο έργο της δικαιοσύνης και ότι οι αρμόδιες αρχές θα απονείμουν ορθά στα όσα πρέπει στους δράστες», ολοκλήρωσε έπειτα από ερώτηση για την κατάσταση της ψυχολογίας της παίκτριας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.