«Μαμά, Είμαι Άσχημη»: Μητέρα πείθει την 6χρονη κόρη της με όγκο στο πρόσωπο πως είναι πανέμορφη

September 26, 2022


Γεννήθηκε με ένα μεγάλο όγκο στο πρόσωπό της. Η μητέρα της αποκάλυψε ότι η 6χρονη Βικτόρια δεν ήθελε να βλέπει τον εαυτό της στον καθρέφτη γιατί θεωρούσε ότι είναι άσχημη.Η Rose και ο Leonan από το Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, λένε ότι η 6χρονη Βικτόρια, δεν θα πρέπει να ντρέπεται για το προσωπάκι της, επειδή δείχνει διαφορετική από την 4χρονη αδελφή της, Άλις και την υπόλοιπη οικογένειά της.Η …

...μητέρα της λέει ότι παρά το γεγονός ότι αυτό το εκ γενετής σημάδι της μικρής Βικτόρια δεν την εμπόδισε στην καθημερινότητά της, ωστόσο νιώθει απογοήτευση και εκείνη ως μητέρα βρήκε τον τρόπο να της ενισχύσει την αυτοπεποίθηση.  Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vivi...

Γεννήθηκε με ένα μεγάλο όγκο στο πρόσωπό της. Η μητέρα της αποκάλυψε ότι η 6χρονη Βικτόρια δεν ήθελε να βλέπει τον εαυτό της στον καθρέφτη γιατί θεωρούσε ότι είναι άσχημη.

Η Rose και ο Leonan από το Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, λένε ότι η 6χρονη Βικτόρια, δεν θα πρέπει να ντρέπεται για το προσωπάκι της, επειδή δείχνει διαφορετική από την 4χρονη αδελφή της, Άλις και την υπόλοιπη οικογένειά της.

Η μητέρα της λέει ότι παρά το γεγονός ότι αυτό το εκ γενετής σημάδι της μικρής Βικτόρια δεν την εμπόδισε στην καθημερινότητά της, ωστόσο νιώθει απογοήτευση και εκείνη ως μητέρα βρήκε τον τρόπο να της ενισχύσει την αυτοπεποίθηση.

 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vivi Pipoquinha (@vitoria_pipoquinha)

Το αιμαγγείωμα είνα ένα σύνολο μικρών αιμοφόρων αγγείων που μαζεύονται και δημιουργούν ένα εξόγκωμα σαν όγκο κάτω από το δέρμα. Συχνά αναφέρεται ως «σημάδι της φράουλας» επειδή είναι κόκκινο, βγαίνει στην επιφάνεια, αλλά στο 80% δεν δημιουργεί περαιτέρω προβληματα, αν και κάποια χρειάζονται θεραπεία για να σταματήσουν να μεγαλώνουν.

 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vivi Pipoquinha (@vitoria_pipoquinha)

Αφού η Rose συνειδητοποίησε ότι στην κόρη της αρέσει πολύ η φωτογραφία, προσπάθησε μέσω αυτής να τονώσει την αυτοπεποίθησή της. Αφού της αρέσει να ντύνεται με όμορφα ρούχα, να φτιάχνει τα μαλλιά της και να βάζει μακιγιάς, τα ζητήματα της αυτοεκτίμησης της της μικρής άρχισαν σιγά σιγά να λύνονται.

Το Νοέμβριο του 2019 η Rose πήρε την απόφαση να στήνει σε πόζες τη μικρή και να ανεβάζει τις φωτογραφίες της σε έναν δικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vivi Pipoquinha (@vitoria_pipoquinha)

Άνθρωποι από όλον τον κόσμο σχολίασαν πόσο υπέροχη δείχνει η 6χρονη και ότι αποτελεί έμπνευση για άλλους ανθρώπους που έχουν προβλήματα αυτοπεποίθησης. Οι περισσότεροι που έκαναν τα πιο όμορφα σχόλια ήταν άνθρωποι με την ίδια πάθηση.

Ωστόσο, υπήρξαν και κακεντρεχείς που κατηγόρησαν τους γονείς ότι εκμεταλλεύτηκαν το πρόβλημα της κόρης τους για να βγάλουν χρήματα, κάτι που δεν είχε περάσει ποτέ από κανενός το μυαλό.

«Ένα παιδί γεμάτο εκπλήξεις»

 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vivi Pipoquinha (@vitoria_pipoquinha)

«Η Βικτόρια ήταν για μας πάντα γεμάτη εκπλήξεις. Το αιμαγγείωμά της μας εξέπληξε όταν γεννήθηκε. Ευτυχώς, δεν της προκαλέι προβλήματα και το μόνο θέμα είναι το αισθητικό. Ζει μία κανονική ζωή, αλλά προς θεού πρέπει να προσέχει για να μην χτυπήσει το πρόσωπό της, κάτι που θα τις προκαλέσει βλάβη. Κατά τα άλλα είναι ένα πολύ υγιές παιδί και δεν πονά, παρά το αιμαγγείωμα», λέει η Rose.

«Από μικρή είχε πρόβλημα με την αυτοπεποίθησή της. Δεν ήθελε να κοιτά τον εαυτό της στον καθρέφτη ή να βγαίνει φωτογραφίες. Πάντα ήθελε να είναι σαν την αδελφή της που δεν έχει αιμαγγείωμα. Έτσι αποφάσισα να δείξω τις φωτογραφίες της στο Instagram γιατί είδαμε πόσο αγαπά τις φωτογραφίες», προσθέτει.

 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vivi Pipoquinha (@vitoria_pipoquinha)

«Ως μητέρα θεώρησα ότι θα βοηθήσει την αυτοεποίθησή της και ευτυχώς αυτό συνέβη. Η Βικτόρια αγαπά τώρα πολύ περισσότερο τον εαυτρό της που είναι υπέροχος», καταλήγει η μητέρα.

 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vivi Pipoquinha (@vitoria_pipoquinha)

Πηγή : fanpage.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.