Ανδρολόγος Κωνσταντινίδης: «Το εμβόλιο αυξάνει την εpωτική διάθεση»

September 26, 2022


Το εμβόλιο κατά του κορωνοιού αυξάνει την εpωτική διάθεση, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο MEGA ο χειρουργός, ανδρολόγος και ουρολόγος, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης.Όπως ισχυρίστηκε, σύμφωνα με νέα έρευνα που διενήργησε, το μεγαλύτερο ποσοστό των ερωτηθέντων απάντησε θετικά. Επίσης, στην ερώτηση αν θα προχωρήσουν στη χορήγηση του εμβολίου, το 61% απάντησε θετικά.Αναφορικά με τη συχνότητα ερωτiκών επαφών,…

το 27% απάντησε πως συνευρίσκεται 1 φορά την εβδομάδα, ενώ το 35% καμία. Μόλις το 7% απάντησε πως συνευρίσκεται ερωτiκά 4-5 φορές.Ακόμα το 53,50% δήλωσε πως ανησυχεί για τυχόν παρενέργειες του εμβολίου.’Το διαβάσαμε εδώ

Το εμβόλιο κατά του κορωνοιού αυξάνει την εpωτική διάθεση, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο MEGA ο χειρουργός, ανδρολόγος και ουρολόγος, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης.

Όπως ισχυρίστηκε, σύμφωνα με νέα έρευνα που διενήργησε, το μεγαλύτερο ποσοστό των ερωτηθέντων απάντησε θετικά. Επίσης, στην ερώτηση αν θα προχωρήσουν στη χορήγηση του εμβολίου, το 61% απάντησε θετικά.

Αναφορικά με τη συχνότητα ερωτiκών επαφών, το 27% απάντησε πως συνευρίσκεται 1 φορά την εβδομάδα, ενώ το 35% καμία. Μόλις το 7% απάντησε πως συνευρίσκεται ερωτiκά 4-5 φορές.

Ακόμα το 53,50% δήλωσε πως ανησυχεί για τυχόν παρενέργειες του εμβολίου.’

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.